Witam po weekendzie w Bodzipowym Beskidzie Niskim. Narazie napiszę tylko tyle że było naprawdę super i jeszcze raz wszyscy dziękujemy Bogdanowi i pani Marysi za cudownie spędzony czas.
z drogi
BN1.
BN2.
BN3.
Wersja do druku
Witam po weekendzie w Bodzipowym Beskidzie Niskim. Narazie napiszę tylko tyle że było naprawdę super i jeszcze raz wszyscy dziękujemy Bogdanowi i pani Marysi za cudownie spędzony czas.
z drogi
BN1.
BN2.
BN3.
Fajnie że wróciliście szczęśliwie :)
Popatrz, czekaliśmy na mgłę. Dziś rano mleko.
Witam
U nas też mleczko za oknem, ale na zdjęcia dziś nie wyruszyłem. Mam ich teraz troszkę... właśnie zrzucam wczorajsze :)
Myślę, że pod wieczór coś na forum wrzucę, jakąś małą fotorelację da się z tego zrobić.
Teraz pora zbierać się do pracy.
Zdjęcia z Beskidu Niskiego super. Miałem zamiar wybrać się na mgiełki w te strony ale czasu brakuję...chociaż mieszkając w Rzeszowie daleko nie mam;-)
BN1 - mniam..
BN3 - wooow.. ;)
Dzięki Panowie :)
Mgiełki w końcu zostały pod nami a po jakiś czasie znikły. Po zajechaniu na miejsce, wniesieniu bagaży wyszliśmy na spacer po Nowicy.
BN4.
Towarzystwo mieliśmy przemiłe przez cały niemal spacer
BN5.
BN6.
Bogdan jeszcze do nas nie dojechał, ale jak się okazało, w czasie kiedy my robiliśmy sobie zdjęcia grupowe, czekał na nas u Pana Leszka.
BN7.
W czasie spaceru zwiedziliśmy Cerkiew w Nowicy.
BN8.
CDN
Żeby się nie rozpisywać, dzień upłynął nam na spacerze po Nowicy, wejściu na Magurę Małastowską, na której zwiedziliśmy 2 zabytkowe cmentarze, smacznym obiedzie i odpoczynku przy kominku.
BN9.
BN10.
BN11.
BN12.
Bn13.
BN14.
CDN
Nocne fantastyczne :)