Nie przeklinaj Hades :???::wink:
Wersja do druku
Zrób inaczej. Zdjęcie, które chcesz dać do konkursu zrób w 300 dpi dla 40x30. Później zmniejsz do 1000 pikseli po szerszym boku i wstaw do konkursu. Sam ocenisz czy zdjęcie się nadaje.
---------- Post dodany o 10:07 ---------- Poprzedni post był o 10:04 ----------
Co, gdzie, ja? ;P
Tak po prawdzie to ekstra foty to tylko do lipca.Te od sierpnia co beda w kalendarzu juz moga byc gorszej jakosci.I tak na forum juz bedziemy zyc nowymi fotami do nowego kaledarza na 2014.Z drugiej strony po pol roku ogladania kazde sie znudzi.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mirek jesteś optymistą. Już planujesz edycje 2014 :). Ja będę zadowolony jeśli tą uda się zamknąć.
A niby dlaczego ma się nie udać...? Za pomysłem Thomasso- połączyć faune i flore a dorzucić jakiś kategorie z ludzmi.
---------- Post dodany o 18:48 ---------- Poprzedni post był o 18:47 ----------
Kategorie były jakie były w ankiecie, nie ma co teraz tego zmieniać.
Przez brak podglądu galerii nie wiem, czy wysłane przeze mnie prace się wgrały :|
Nie szedl bym za polaczeniem i dodawaniem innego tematu.Poprzez te cztery kategorie kaledarz jest tematyczny.Mysle,ze te cztery tematy znajduja sie w pozytywnym odbiorze kazdego fociciela.Nawet takiego z zylka artysty o wznioslych celach i tematach.Na portrecie,ludziach mozna sie przewiezc jak na bananie,i wygra takie a nie inne.Jak w naszych ........:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en:
Myślę, że skoro pierwsza edycja jest taka, to kolejna powinna być właśnie "miejska" i problem się rozwiąże. :)
Popieram zdanie Mirek54. Czy my zawsze musimy robić małe polskie piekiełko ?
Pozdrawiam