Ktotek, zjechałeś do naszego pięknego kraju na stałe? Czy tylko urlopik?
Wersja do druku
Ktotek, zjechałeś do naszego pięknego kraju na stałe? Czy tylko urlopik?
Rafał Czarny - to nie wątróbka - tylko lalki z tworzywa + chemia...
Czy zjechałem na stałe? - hmmm - dobre ale trudne pytanie - mieszkam w Polsce chociaż w ostatnich kilku latach w sumie dużo więcej czasu spędziłem w USA, do Ameryki póki co nie wracam, może turystycznie w 2008 roku. Są wakacje więc wypoczywam, postanowiłem nie wracać do mojej byłej pracy w Polsce i szukam czegoś nowego ale jak nie uda mi się znaleźć ciekawego zajęcia być może postaram się zawalczyć w Europie... Póki co walczę w Polsce - to dobre słowo - Polska to wspaniały kraj ale niektóre rzeczy przychodzą tu bardzo trudno, znacznie trudniej niż w USA - ot. chociażby bzdury jak dostawa Internetu, karta kredytowa itd... Nawet w supermarkecie klient sam musi sobie zapakować towar do toreb... Sporo ludzi tu jest bardzo przybitych wręcz zaszczutych a postawa części urzedników to wielkie nieporozumienie - jak się człowiek nie postawi to go będą bujać i odsyłać...
Takie moje uwagi na świeżo - za bardzo się rozpisałem... ;-)
Po "krwistych" klimatach wrzucam coś lżejszego. Kilka spacer-pstryków z nowojorskiego Central Parku. Akurat takie fragmenty weszły mi w kadr - bez ambicji przedstawiania Central Parku jako całości.
146.
147.
148.
149.
150.
151.
152.
153. No i sprowadzenie na Ziemię...
Pewnie nie tak gorąco jak u nas :D ale podoba mi się 152 no i 150 z wózkiem :)
Ciekawa seria, poza ostatnim, które jest mocno przeciętne. 152 chyba najlepsze.
Podobają mi się zdjęcia. Ktotek, zjechałeś już z Ameryki do domu, czy tylko urlop?
Rafał - zadałeś już podobne pytanie i jak umiałem odpowiedziałem - patrz wyżej, szukaj samego siebie - wytłuszczonym drukiem ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
prawie jak w filmie tylko 1 wesele i 3 zgony :-)
147 biedny Pan przygnieciony rowerkiem, pomogłes mu.
150 Smog w USA, witrzenie skarpet.
Zamiast gadać o sprzęcie czy co gorsza narzekać wziąłem dziś E-330 z Zuiczkami ;-) na łąkę. Łąkę pod lasem. Jedno z moich ulubionych miejsc. Nieco dalej psy szczekające w wiejskich zagrodach... - bardzo lubię takie klimaty. To był dobry czas, zostało po nim parę plików...
Ocena, komentarz – jak zawsze – mile widziane...
Acha – zdjęcia oczywiście już z Polski – ze wsi pod Tarnowem...
E-330 + ZD 50/2 + ZD 14-54/2.8-3.5
154.
155.
156.
157.
158.
159.
160.