Brwi i rzęsy są naturalne. Zdjęcie po wywołaniu rozmyłam sposobem willowa32, potem zmniejszyłam do wymagań forum i wyostrzyłam po zmniejszeniu.
Dziękuje wszystkim za komentarze i oceny.
Wersja do druku
Agulko dziękuję za wyjaśnienie. Myślę, że jeszcze namówisz koleżankę do pozowania bo jest uroczo fotogeniczna.
Pomogłam im trochę ;) na poziomie wywoływaczki.
Ladny portret , ale to juz wiesz.
Dawno nic nie wrzuciłaś:) Portrecik bardzo sympatyczny :) ładne ostre oczy :) cera też ok :) Podoba mi się:) kombinowałaś innym kadrem?
hmm kadry okazały się moim problemem ostatnimi czasy a chodziło mi że chciał bym to zdjęcie zobaczyć też w jakimś innym karze jak można :):lol:
Hm... A może sam masz jakąś wizję? No bo wiesz... ja to tak skadrowałam, bo tak to widziałam i szczerze to nie wiem za bardzo czego szukać w innym kadrze, czego się po nim spodziewać. Innymi słowy: nie wiem po prostu co w nim jest nie tak, żeby go zmieniać.
Generalnie staram się kadrować aparatem, mniej więcej, zostawiam sobie margines na (np.) wyprostowanie, czy jakieś niedociągnięcia. Ale staram się nie strzelać "jak popadnie" i później szukać kadru. Dlatego nie bardzo wiem, co mam odpowiedzieć na Twój post.
Ale jeśli na przykład widzisz to zdjęcie Magdy inaczej, to nie ukrywam, że chętnie Twoją wersję poznam :)