Moze zapal,wypij,i przejdz sie w czasie wolnym tam-moze Ci jakas wizja sie objawi:wink:
Wersja do druku
Dziękuję bardzo za wpisy :)
@ buzka - dzieki, staram się jak mogę :) W oryginale budynek jest bladoróżowy, kościół z prawej z piaskowca, dlatego pomyślałam że jak ściągnę kolory ze zdjęcia i zostawię tylko czerwony - to pozwoli to skupić całą uwagę na drzwiach.
Masz rację, byłoby lepiej bez znaku i plecaka :)
@grizz - kolory powiadasz? Podoba mi się wersja - 5 kopia- zrobiona przez Mirek54. Muszę jeszcze raz zabrać się do tego zdjęcia...
@Mirek54 - wybacz ale nie skorzystam z tej porady. Wolę w takim stanie nie szwędać się po mieście :)
U mirka jest ciekawiej, jakośc poszła w las, ale to wina miniaturki ;)
Pobaw się :D
Może trochę ciaśniej i czarno-białe na wysoki kontrast?
daghda, wpadłem na ten sam pomysł, co Ty hehe :D (dopiero teraz przeczytałem Twojego posta)
Pobawiłem się troszke w fotoszkapie i oto efekt:
pozwolilem przylaczyc sie do zabawy ;)
gdybys mogla wejsc na pierwszy lub drugi stopien i podejsc kilka metrow, tak, zeby schody wypelnily wieksza czesc kadru na niekorzysc chodnika to by wygladalo (dla mnie) lepiej niz ta moja nieudolna proba :)
pzdr
Dzieki Chlopaki za porady, obiecuje ze jeszcze pobawie sie tym zdjeciem, ale chyba dopiero po Nowym Roku - dzisiaj do Brna naginam, potem do Polski i tak nie bardzo kiedy jest powalczyc ze schodami...Ale w 2010...:)
Dawno mnie tu u Ciebie nie było... Po szybkim nadrabianiu zdjęciowych zaległości wyłaniam niniejszym 83 i 85 - nie ma to jak prostokąty, koła... :)
Witam serdecznie po krótkiej przerwie świątecznej :)
Poniżej kilka świeżutkich zdjęć prosto z Zakopanego, a dokładniej Las Białego. W tym roku niestety pogoda nie dopisała - ciemno, mokro, szaro i bez śniegu...
87
88
89
Gdyby nie pierwsza fotka, to mozna by przyjac, ze w Zakopcu juz wiosna :-) Fajny ten strumyczek !