Podoba się!
To trzeba "zobaczyć" - dobrać tę tonację do ujęcia.
Gratuluję "oka" i fotek.
Pozdrówka.
Wersja do druku
Podoba się!
To trzeba "zobaczyć" - dobrać tę tonację do ujęcia.
Gratuluję "oka" i fotek.
Pozdrówka.
Może się jeszcze na Forum, ale już dwukrotnie zostałem ojcem... chrzestnym rzecz jasna:) Oto kolejna porcja "staroci" przedstawiająca mojego chrześniaka Tomka.
Wprowadzajaca wesołość urocza minka Julity wprawia z rana w dobry humor. Oświetlona wieża poprzez widzenie jej z ciemnych zakamarków jest dobrym zdjęciem. Tutaj jak będziesz miał możliwość to zgodzę się z przedmówcą i troche przygasić światła tak aby smuga reflektora była wyraźniejsza. Posiłek na ławce jak i oczekiwanie starszego Pana przez użyty efekt oraz treść przyciągają uwagę. Chrześniak Tomek najbardziej pdoba mi się na pierwszym zdjęciu. Jego podrapane kolano swiadczy o tym, że nie należy do spokojnych dzieci. Pozostałe dwa też mają swój urok i miło przedstawiają chłopca.
Z serii - z aparatem przy świątecznym stole.
Szkoda, że taki burdelos ;) na 175 zdjęciu - ale moment naprawdę fajny. :lol:
Oto i świeże zdjęcia z moją starą (znaczy się-od dawna się znamy;) ) koleżanką Olą zwaną też Olczasem, Szakirą, Córką Swojej Matki etc. Sesja w ruinie jakiegoś budynku gospodarczego w obrębie zespołu pałacowego.
Seria pt. "Kopciuszek".
c.d.n.
modelka przednia tylko te buty! ( to relaxy?:wink:) ostatnie chyba najlepsze, pzdr :grin:
te trzy zdjęcia tworzą dla mnie taką jakby bajkę :cool: jako seria mi się podoba, pojedynczo juz miej :wink:
pozdrawiam
Fajny zestaw, podoba się.
Ostatnie z serii bardzo obrazoburcze i niepoprawne politycznie ;)
Dziewczyna w ciąży (przynajmniej tak wygląda w tym ujęciu) z papierosem?
Prowokacja! :evil:
Ostatnia seria bardzo interesująca. Podobają mi się te zdjęcia, bo coś w sobie mają. Czasem tak jest, że nie bardzo wiadomo, co to jest to coś, ale wiadomo, że jest. I tak jest właśnie w przypadku tych zdjęć.