rocco przestań, nie zachowuj się jak kolega z Irlandii. Już wyjaśniłem co miałem na myśli. Na pewno nie miałem zamiaru kogokolwiek obrażać. Nie wycinaj kawałka z kontekstu. To nie TVN. :(
Wersja do druku
rocco przestań, nie zachowuj się jak kolega z Irlandii. Już wyjaśniłem co miałem na myśli. Na pewno nie miałem zamiaru kogokolwiek obrażać. Nie wycinaj kawałka z kontekstu. To nie TVN. :(
Nie chcialbym, zeby ktos poczul sie urazony, ale zdrowo Was gnie w tym watku :)
Ale to nie jest aparat profesjonalny. Profesjonalny jest D3, D3x i M3.
Pozdrawiam
Trochę dwuznaczne zdania jednak przyjmuję je za dobrą monetę.
Po prostu lubię zmiany i szybko się nudzę tym, co mam ;)
To już coś ;)
Bardzo przepraszam że nie napisałem :oops:
Jednak Fujik jest w forumowych rękach więc...
PS
Spokojnie, nie poczułem się urazony.
PPS
Nie ma sprawy, ja się nie ani nie obrażam ani nie robię sprawy.
Po prostu sobie żartuję :)
Wracając do tematu wątku (ktoś jeszcze pamięta? ) czyli do D90, to całkiem fajna puszka :cool:
Wojtek zrób obiektywny test aparatu - proszę i porównaj do e3. D90 jest dla mnie bardzo ciekawą alternatywą uzupełnienia e-systemu.
Nie mam już E-3 więc trudno porównywać.
Poza tym taki test to trochę za dużo na moje umiejętności :)
Napiszę tylko, że trudno byłoby bezpośrednio porównywac te aparaty, to zupełnie inne puszki.
E-3 jest rewelacyjnie wykonany i ma fantastyczny autofokus, D90 to amatorska puszka, dużo wolniejsza niemniej (oczywiście MBSZ) wygrywa jeśli chodzi o jakość fotek przy wyższych ISO (czyli mniejsze szumy) i rozpietość tonalną.
Właśnie, rocco, to poproszę o fajne foty wysokie ISO, wieczorem, trudne warunki oświetleniowe. Ty umiesz fotografować, zrobisz to dobrze, to już będzie jakiś pogląd
Wysokie ISO przydaje się do fotografowania ślubów w świetle zastanym. Do tego kilka jasnych stałek i możemy śmigać. ;)
Mój znajomy ma C 40D do tego C50/1.4, S30/1.4 i C85/1.8 i bardzo fajnie mu to wychodzi. :)