jeśli również czuję się dogodzona, to znaczy, że jestem mężczyzną???? jedynka mnie wessała
Wersja do druku
jeśli również czuję się dogodzona, to znaczy, że jestem mężczyzną???? jedynka mnie wessała
Most super.Za helmuthem.........do galerii :-)
Niezbadane są preferencje seksualne współforumowiczów... :roll:
Dziękuję za ciepła słowa o moim ukochanym moście. Jak wspomniałam, fotografujący tczewiacy mają go totalnie obfotografowanego. Za każdym razem myślimy że zanudzamy bo WSZYSCY go znają :D Stąd być może mniejsza ilość zdjęć wbrew pozorom.
Cieszę się, że Wam się podoba. Widząc zapotrzebowanie i brak przesytu, chętniej będę wrzucać. Mam nawet fajny pomysł - przy okazji jakiegoś pomorskiego zlotu po prostu musimy zrobić wypad do Tczewa. Most jest teraz zamknięty dla samochodów, jest to wielki problem komunikacyjny dla okolicznych wioch. Nie ma kasy na remont, wszystko jest zwieszone w próżni. A fotografujący korzystają z okazji, bo mogą sobie łazić do woli i żadne samochody im nie włażą w kadr. Trochę to płytkie, nie? :oops:
Saboorowi obiecałam ongiś kolor, obietnicy nie spełniłam. Dziś wrzucam kolorowe zdjęcie, pewnie nie o to chodzi ;) Miałam fajną sesję z moją ulubioną ekipą, znów będzie samo cz-b, no tak ostatnio pasuje, no. Sorki...
No cóż... przyszedł czas na ponurą sesyję poligonową. Nadal bez koloru. Może za tydzień w Jurze coś się uda wykolorować?
Obiecałam kolor ale jakoś nie po drodze mi z kolorem ostatnio. Oto owoce mej dzisiejszej sesyi - poligonowej. Co sądzicie o poszczególnych fotach?
2 i 5 najbardziej mi pasują. Słoniki jakoś do mnie nie przemówiły.
3 zwróciło moją uwagę. Może dlatego, że jest jakieś inne, mniej poligonowe. Słoniki również nie bardzo.
Jak dla mnie dwojka oraz trojka z tym, ze dwojke troche inaczej bym widzial, ale pomysl fajny :-)