alnico niezłą "gimnastykę" wykonałeś. Ja zrobiłem jak potrafię.....na razie:grin:.
Boguś wiedziałem że ta fotka będzie dla Ciebie:grin:. Super Tobie wyszło, ja mam to na tapecie ale trochę mi to zajmie. Jak skończę też pokażę.
Dzięki:grin:
Wersja do druku
alnico niezłą "gimnastykę" wykonałeś. Ja zrobiłem jak potrafię.....na razie:grin:.
Boguś wiedziałem że ta fotka będzie dla Ciebie:grin:. Super Tobie wyszło, ja mam to na tapecie ale trochę mi to zajmie. Jak skończę też pokażę.
Dzięki:grin:
Arku słowo się rzekło
I oto jest, stało się tak jak rzekłem 9. Załącznik 108536 Może jeszcze nie super, ale jestem na tropie.:grin:
Masz i ode mnie :)
Pozdrawiam.
Dzięki Wituś, wyszło prawie jak w realu. Prawie, bo to taki kadr, z takim światłem, że można sobie na nim kapitalnie poćwiczyć a wersje nieznacznie się od siebie różniące też będą realne.:grin:
Nie cierpię lamp sodowych (ich światła - oczywizna).
Jest jakby "za niebiesko" - ale to kwestia "gustu" i poćwiczenia.
Pozdrawiam.
I ode mnie:)
Załącznik 108542
a to moje:
Załącznik 108548
Dosyć ciężkie to zdjęcie do obróbki.
Balans ustawiłem na spód budynku po lewej, próbowałem korekty perspektywy w Lightroomie ale się poddałem i zrobiłem ją w Gimpie, po czym wróciłem do Lightrooma i tu głównie zabawa z suwakami kolorów (balans i nasycenie), zmniejszyłem nasycenie, zwiększyłem kontrast, cienie w górę, czernie w dół, światła mocno w dół.