Prosimy o więcej ;)
Wersja do druku
Dobrze ze waatek żyje i bracia w analogu działają ;-) ja chwilowo zostałem przeciagniety na ciemna stronę cyfry i testuje nowa zabawkę. Ale szykuje mi się dostęp na kilka dni do fajnych zabawek analogowych, więc nie omieszkam przrstrzelic na nich rolki filmu czy dwuch i na pewno się objawie w wątku :-P.
Cóżeś Waszmość dorwał cyfrowego???
A co mogłem dorwać ... Pentaxa ;-)
Źle sformułowane pytanie: Którego cyfrowego Pentaxa Waść dorwał? K3???
Tak, K-3
Pogratulować! Słyszałem że Ciekawa zabawka! Mnie zamarzył się Nikonowy DF :-)
Choć przyznaję że teraz to chyba cyfra troszkę odpocznie przy V500 i moich analogach
Dzięki, testuje cały czas, ale fajny aparat. Ja za bardzo wdepnąłem już w Pentaxa, żeby łatwo i szybko z niego wyjść. Niestey nie tylko fotgrafowanie jest moim hobby ale i kolekcjonowanie sprzętu ;-)
Df fajny, ale po pierwsze inny system i cena mimo wszystko też troche zaporowa dla mnie. Wolałbym doskładać i kupić 645D :-D
Cena zaiste za duża jak i na moją kieszeń. Poczekamy, zobaczymy co się stanie w przyszłości.
O kolekcjonerstwie nawet nie wspominaj bo...
Cały czas staram się przekonać samego siebie że kupuję tylko to co używać będę...
No nie inaczej. każdy nowy obiektyw czy aparat przecież jest potrzebny, żeby nasze zdjęcia byłe jeszcze lepsze niż już są ;-)