Dzięki za komentarze. Kolejna fota uliczna:
640
Wersja do druku
Dzięki za komentarze. Kolejna fota uliczna:
640
@Rafał Czarny konkurs idealny pod Ciebie :D Myślę że możesz im zgłosić tak z 600 zdjęć z tego wątku, niech sobie coś wybiorą :D
Kolejna fota. Bliżej już się chyba nie da podejść.
641
hehe wróciłeś do ziarenka - i dobrze
ps. powiedz mi, czy ten twój ricoś to cichy jest?
Bezszelestny. Ta para stała przed wystawą zastanawiając się, czy skórzana kurtka jest ciemnobrązowa, czy czarna. Zamieniliśmy kilka zdań (związanych z kolorem kurtki), a ja w tym czasie strzeliłem im kilka fot. Niczego nie zauważyli.Cytat:
Zamieszczone przez radlakos
Mili ludzie.
639- zakonnica z telefonem taka raczej nie codzienna sytuacja aczkolwiek sympatycznie wyszło, 640- trochę żal, że w kadr nie zmieścił się w całości cień meżczyzny a tak pozostał tylko uśmiech zorientowanej dziewczyny, 641- przypadło do gustu zatrzymaną sytuacją ona pięknie mówi, on wdzięcznie słucha niby normalna sytuacja a w kadrze przedstawiona jak teatr twarzy. Pozdrawiam.
641 ekstremalnie blisko :) normalnie desperados :) muszę zapamiętać nie zbliżać się do Ciebie na odległość mniejszą niż 5 m jak coś będziesz trzymał w rękach ;) chyba że to będzie butelka piwa :)
A co, chcesz oberwać butelką?
Wiadomo przecież nie od dziś, że prawdziwy mężczyzna piwem się nie podzieli więc nie masz po co podchodzić.
Ad rem, faktycznie, ekstremalnie blisko :o
Przemykasz obok zajętej rozmową pary i pstryk. Nawet nie zdążą pomyśleć, że ktoś moglby zrobić im zdjęcie ;)
Pewnie, ten Ricoh jest cichutki i malutki, wszystko szybko i bezboleśnie. Tyle, że kiedyś możesz trafić na jakiegoś bardziej spostrzegawczego, nieufnego i zarazem agresywnego faceta ;)
Skoro do tej pory robiłem street szerokim kątem przy pomocy lustrzanki i nigdy nie miałem żadnego kwasu, to tym bardziej nie boję się łazikować z małpą.Cytat:
Zamieszczone przez rocco
I bardzo dobrze :)