Ameryki nie odkryję 536 jest doskonałe - cieszę się że już wrzucono do Foto Miesiąca - bo i tak bym to tam dodała
534 także się podoba - skojarzyło mi się od razu jak na poniższym obrazku - wybacz - jak coś to skasuję :-P
Załącznik 166593
Wersja do druku
Ameryki nie odkryję 536 jest doskonałe - cieszę się że już wrzucono do Foto Miesiąca - bo i tak bym to tam dodała
534 także się podoba - skojarzyło mi się od razu jak na poniższym obrazku - wybacz - jak coś to skasuję :-P
Załącznik 166593
absolutnie zabraniam kasowania
należy się + za humor rysunkowy, ale...wiesz jak jest, nie jest lekko, trzeba czekać:|
Zgodzę się z poprzednikami: 536 :!:
Jaaaa Cię! Skrzydłate odjazd! Zbieram zęby z podłogj :roll: Ale łabędzie zawsze były dla Loli, a tu widzę się koledzę zapomniało ;)
Skrzydlata blondyna (tudzież ekshibicjonista) robi wrażenie :) I faktycznie aż się prosi do wykorzystania w memach :)
skrzydlata wrzuta extra. 535 i 536 . szkoda że w 535 troszke wiecej dołu nie ma ale rozumiem ze nie zawsze są na to warunki. pozdr
cieszą mnie Wasze odwiedziny,
pójdę za ciosem i dziś też połączę kilka gatunków ptaków jednym tematem "stołówka cz I"
539,
Załącznik 166947
540,
Załącznik 166948
541,
Załącznik 166950
542,
Załącznik 166952
Dla mnie wszystkie procz tego myszaka z kurczakiem bardzo dobre :)
pozdro
Bardzo dobre kadry, dla mojego oka i umysłu najlepsze doznania:-P jak oglądam mewę i czaplę, brawo!
Mewa, świetny dynamiczny kadr, a czapla świetna w tym deszczu.
Jestem... podziwiam... i czasem coś skrobnę... ;)