635- znakomite, bardzo sympatyczne te misie, przynajmniej na takich wyglądają
636- bardzo podoba mi się kadr, znakomite cięcie!
Wersja do druku
635- znakomite, bardzo sympatyczne te misie, przynajmniej na takich wyglądają
636- bardzo podoba mi się kadr, znakomite cięcie!
631- arcy ciekawe spojrzenie na zakupy, 632- karuzela i za jej pomocą uzyskany pełen ferii barw i dynamiki kadr zasługuje na uznanie, 633- pani zbierająca datki na tle dość frywolnej wystawy jak dla mnie smutne zestawienie, 634- akt aktem ale podejście do jego zrobienia przełożyło się na interesujący i przyciądający wzrok kadr, 635- miśki pomimo swoistego tragizmu tych ludzi ciepły i sympatyczny obraz a misiek z 636 to już po przełamaniu pewnej nieśmiałości, 637- ubranko i postawa pieska jest superowa i nie dziwię się, że wzbudza zainteresowanie z kolei pozostaje pewna nie zaspokojona ciekawość jak wygląda włąściciel. Pozdrawiam.
Bardzo fajna sytuacja ale szkoda głowy dziewczyny.
35 - po prostu fajne i sympatyczne zdjęcie ale 636 - świetny kadr. Bardzo mi się podoba ułożenie postaci w kadrze, no bardzo... :) Tacy trochę ZZ TOP...
Tak, wiem, że w kilku miejscach jest czerń. Reszta jednak dla mnie wygląda na jakby wyprawne z kontrastu/czerni. Mi to nie odpowiada, ale jak Tobie pasuje, to ok, robisz zdjęcia dla siebie, a nie dla mnie :) Byłem tylko ciekaw, czy to kwestia trochę innego sposobu obrabiania, czy może Ricoha.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Pzdr
Suchar, chyba miałeś rację. Obrobiłem fotę jeszcze raz po staremu i podmieniłem. Rikoś robi foty bardziej kontrastowe, więc inaczej je obrabiam. Ale chyba wrócę do starego sposobu.Cytat:
Zamieszczone przez suchar
I teraz gra gitara :) Teraz jest bardzo fajnie, kontrastowo i czarno ;) Ja zaraz wrzucę fotki ze slajdu, z Velvii 50. Niesamowite to daje kolory... Nawet, gdy barw jest mało. Chyba nic innego, może oprócz kilku innych slajdów, nie daje tak niesamowitych kolorów. Ja przynajmniej nie widziałem. No, ale to zaraz zobaczycie, za kilka minut wrzucę do mojego wątku.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Pzdr
Fajowa ta (ten?) modnisia ;)
Ta ostatnia obróbka też mi się bardziej podoba. Jest taka Twoja
foty misiaków świetne! szkoda, że ja nie mam czasu połazić i pogadać z takimi :(
Tak - Misiaki są super, dużo mogą powiedzieć o życiu, przynajmniej tak mi się wydaje... Piszę tylko tyle bo aktualnie na Necie jestem bardzo z doskoku, rzuciłem okiem na foty, nawet komentarzy innych nie czytałem... Warto tu zaglądać...