Wiosna na Ciebie działa, jakiś romantyczny ostatnio jesteś. Wstaw jakieś gmaszysko bo wątek zaniknie. Kwiatki także mają przyjemną architekturę budowy pręcików i płatków a zainteresowanie nimi bardziej niż skromne:grin:.
Wersja do druku
Wiosna na Ciebie działa, jakiś romantyczny ostatnio jesteś. Wstaw jakieś gmaszysko bo wątek zaniknie. Kwiatki także mają przyjemną architekturę budowy pręcików i płatków a zainteresowanie nimi bardziej niż skromne:grin:.
Wiosna dziala na wszystkich....:-)
Dobrze kiedyś powiedział k@czy, nie pamiętam dokładnie ale sens był taki, że już z tej architektury "nie wylezę", tego oczekują oglądający. ;)
Ostatnio, jakoś moje zdjęcia wydają mi się niewarte pokazywania. Nie wiem czy to wiosenne przesilenie, czy naprawdę nie ma co pokazać. :roll:
Oceńcie sami:
Helmuth , k@czy mial racje :wink:Cytat:
Dobrze kiedyś powiedział k@czy, nie pamiętam dokładnie ale sens był taki, że już z tej architektury "nie wylezę", tego oczekują oglądający. ;)
Cierpie na te sama chorobe...:lol::lol:Cytat:
Ostatnio, jakoś moje zdjęcia wydają mi się niewarte pokazywania. Nie wiem czy to wiosenne przesilenie, czy naprawdę nie ma co pokazać. :roll:
Oceńcie sami:
Ostatnie faktycznie nie porywa (przynajmniej mnie)
Zdecydowanie wole te ostatnie wiosenne kwiatki.
Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia (Tobie i sobie)
To wiosenne przesilenie- teraz powinno być tylko z górki :wink::grin:
Helmuth tak napisałem ponieważ widzę, że oglądalność jest ale wpisów jak na lekarstwo gdyż co tu pisać o kwiatkach czy to wiosennych czy innych. Wiem, że to banał ale czesto są to kwiatki do których mamy jakiś osobisty stosunek przez ich posadzenie, uprawianie więc sfocenie efektu pracy jest niejako naturalne bo to cieszy. Nie chcę szufladkować i jestem od tego daleki a wszelkie eksperymenty i chęć pokazania realizacji innych tematów cieszy. Byłbym zapomniał ostatnie gmaszysko ładne ale zimne w porównaniu do ciepła kwiatków:grin:.
Czy mi się wydaje czy na ostatnim lewej ciutkę za dużo?
Osobiście, według mnie to bardziej mnie się podobają Twoje fotki w wydaniu przyrodniczym niż architektonicznym.Pozdrawiem,