Uwaga, piątek nieaktualny, ew. zapraszam w sobotę po 19tej.
/Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2/
Wersja do druku
Dlatego trzeba jeździć na parapetach :-)
Parapetówa na parapecie
a potem język się plecie....
I jak jeździć, no jak?
Wczoraj dzięki uprzejmości (i cierpliwości - przekładałem spotkanie kilka razy :oops:) odebrałem mój egzemplarz kalendarza.
Bardzo ładny - jednak zdjęcie w necie to nie to samo co na papierze.
Pozdr
Dziś odebrałem swój kalendarz - naprawdę piękny ! nie wiem czy na niego zasłużyłem bo ostatnio mało mnie Tu :-(
Wisi już na honorowym miejscu. Fajnie że miesiące są bez "2013" - będzie można użyć jeszcze w 2019, 2030, 2041, 2047, 2058, 2069, 2075, 2086, 2097 he he
ps. dziękuję bardzo drosera_spathulata za sprawny kolportaż
Zasłużyłeś i to bardzo :D
Kalendarz rewelacyjny! Nie mogę się doczekać momentu kiedy go powieszę! :) Korzystając z okazji chciałem podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do powstania tego kalendarza. Świetna robota!
W świętokrzyskiem wszystkie kalendarze już rozdysponowane! ( Dla Anonymous'a kalendarz czeka w Sandomierzu )
Dzisiaj odebrałem.Kalendarz jest piękny.Podziękowania dla kolegi Bikera za czas poświęcony dystrybucji.
Ja ciągle czekam :(
Ja dziękuję Bikerowi za przesłanie mi kalendarza. Bardzo ładny.
Osoby:
BAHTEK83
FOTOMIC
GIBBERPL
QAZY
R@FI
proszę o podanie adresów do wysyłki na moje PW, kalendarze wyślę pocztą.
Wysłałem do klubowiczów z zachodniopomorskiego, to mogę też wysłać w Poznaniu.
Będzie to prostsze i szybsze niż oczekiwanie, aż ktoś zdecyduje się w konkretnym miejscu i czasie
odebrać swój kalendarz.
Panów SKOW i PIECIEK proszę o potwierdzenie czy poczta dostarczyła im kalendarze.
Pana GRZEGORZSZ proszę o przesłanie adresu do wysyłki .
Czy któraś z osób wymienionych w poście wyżej, przeczytała powyższy post ?
Qazy przeczytał, a co mają do powiedzenia pozostali ?
Pozostaje czekać, bo raczej wątpliwe by sprawdzili ten wątek bez sprawdzania powiadomień. Po uzgodnieniu z admiralicją jakiegoś terminu ostatecznego (choćby i 2 m-ce od rozpoczęcia dystrybucji, żeby nie było później pretensji) powinno się nieodebrane kalendarze przekazać chętnym, którzy się nie załapali w pierwszym rozdaniu.
Ja ciągle nie dostałem swojego :cry: trochę się denerwuję .
Tak pisałem do Hadesa.
majeczek78, nie jesteś sam, też czekam.
Cześć, jestetm już dostepny.
Klubowiczom z warszawskiej listy wysłałem PW.
Kolejne kalendarze rozdane.
Właśnie zauważyłem, że Marek TN i Sikor zamówili po 2szt. Przy okazji zapraszam po odbiór tych drugich sztuk :)
dziękuję. ładne cacko
Podziękowania dla daszka, odebrałem swój piękny kalendarz :), jest rewelacyjny (kalendarz):grin:.
Ja też przyłączam się do podziękowań dl Daszka.
Odebrałem Szybko sprawnie.
Wielkie dzięki!!!
A ja dziękuję Daszkowi za wysyłkę :-)
Kalendarz już wisi.
Niektórzy koledzy to już chyba śpią snem zimowym i mają kalendarz w głebokiej d....:cry: Obudzą się i zaczną gorzkie żale wygłaszać, a teraz nie ma komu odebrać:evil:
Mi ciągle coś wypada po pracy :(
Mam nadzieję, że w środę będzie lepszy dzień .... :)
Dzięki uprzejmości Jacka otrzymałem jeszcze 10 kalendarzy. W związku z tym mam pytanie, czy są chętni, którzy:
Czekam na zgłoszenia do wyczerpania zapasów, albo do końca roku. Zamówienia tylko pojedyncze. Uprzedzam o opłacie za wysyłkę.
- nie zdążyli wpisać się na listę zamówień w wyznaczonym terminie,
- i mają konto zarejestrowane przed 17 grudnia i godziną opublikowania tego postu?
Ps. Jedną osobę, która przypadkowo zapytała na PW o szanse na otrzymanie kalendarza już zapisałem. Pozostało 9 sztuk.
Pozostało 8.
to ja też, miałem niby dwa ale poszły w dobre ręce :) więc jakby była okazja...
Moj mlodszy wnuk zabral do szkoly i sie pochwalil,jakiego to ma dziadka.Pozniej cora sie dowiedziala od nauczycielki,ze od razu zaznaczyl,ze wraz z innymi autorami nie ma czasu by przyjsc do szkoly bo sa po prostu rozchwytywani i nie maja wolnych terminow do wrzesnia.
Kurde ten to ma fantazje.