572... tajemniczy gość w oknie... ;-)
Wersja do druku
572... tajemniczy gość w oknie... ;-)
Bardzo przyjemny reportaż:)
Dzięki!
Kolejnej osoby jak sądzę również nie trzeba przedstawiać:
578.
579.
580.
581.
582.
583.
584.
djęcia świetnie oddają Karolu, wieli atrybut Andrzeja Grabowskiego: jego mimikę.
I myślę, ze dobrze przypomnieć inne wizerunki tego aktora poza Kiepskim
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...oldid=26906228
P.S.
popraw linka Z wikipedii
Świetne zdjęcia. Gratuluję .
Pozdrawiam AP.
Zgadzam sie z opinia Saboora.
niezłe te zdjęcia z panem Grabowski :wink:
Dziękuję za komentarze. No to jeszcze trochę mimiki pana Ferdynanda Kiepskiego ;-)
585.
586.
587.
588.
589.
590.
Karolu, wyśmienite zdjęcia. I ostatnie z p.Grabowskim. I poprzedni reportaż z Lipnicy Murowanej. Naprawdę z przyjemnością się ogląda.
Dopiero miałam czas obejrzeć na spokojnie Twoje zdjęcia. :oops:
564., 568. - najbardziej mi się podobają, ale cały reportaż jest świetny.
Ostatnie z Grabowskim też niczego sobie.
Jedziemy dalej...
Zachęcony jesiennymi fotkami z galerii wybrałem się wczoraj do lasu i popełniłem trochę relax-pstryków:
/E-3+ZD 70-300/
591.
592.
593.
594.
595.
596.
597.
598.
Fajna jesienna wrzutka podoba sie :-)
Bardzo przyjemna seria jesienna, wydaje mi się, czy słoneczka nie miałeś ?
pzdr
Bardzo przyjemne zdjęcia. 593 tak mi weszło w oko :)
Nooo, 598. to jest to co miałem w głowie, a komuś na forum nie udało sie uchwycić - ty to utrwaliłeś, bravo :D ...
Haja Karolu :wink:
Bardzo ładna ta jesienna wrzutka. Zwłaszcza 596 i 598 przypadły mi do gustu. Kolorki miodne.
595 i 598 to moje ulubione z tej jesiennej wrzutki.
Jak widac byl to mily spacerek.
Bardzo przyjemne jesienne zdjęcia a 595 i 597 najbardziej mi wpadły w oko.
Dzięki za komentarze.
Znów poszedłem do lasu, bo - cytując klasyka - teraz tam się bardzo mocno dzieje ;-). Miałem nawet słońce...
599.
600.
601.
602.
603.
604.
605.
606.
Piękne kadry :)
Jesien zawitala na calego :-) Podoba mi sie wrzutka. Dywanik z lisci, "kuloki" po lewej stronie drogi i jesienne kolory.
świetna robota, miło się na takie fotki patrzy
pzdr
Cudna seria, miło było pooglądać.
Pozdrawiam AP.
Śliczne, zwłaszcza pierwszy kadr. Coś nie tak chyba z numeracją masz.
Fajne te jesienne fotki.
Mnie najbardziej 566 do gustu przypadło.
Nie moge znaleźć czasu, żeby do lasu się udać :(
Ciekawy jesienny zestaw. Ostatnie bardzo fajne, jak rowniez minimalistyczne 563.
Och! Karol! :-D
podoba mi się wrzuta jesienna, niby taki banalny temat ... a jest się na co pogapić!
Dziękuję za komentarze. Skoro zdjęcia się podobają jeszcze jednak porcja - do rzucenia okiem, jak to pisze Tadeusz Jankowski. To już ostatnie foty w tym klimacie tej jesieni, bo nie chce Was zanudzić.
Edit - właśnie zauważyłem, że na jedną z fot wdarł się mój cień, po tym jak się wdrapałem na ambonę myśliwską ;-)
607.
608.
609.
610.
611.
612.
613.
614.
Czy na 570 to lód ?
Jak u Ciebie dużo liści jeszcze. U nas jak salvadhor pisze zostały same patyki :)
Bardzo fajne nastrojowe jesienne foty. :grin: Szczególnie podobają mi się liście z nitkami babiego lata na 608.
Moje pierwsze wrażenie z 610 było takie samo jako kolegi Bodzipa - lód.
Fajne te jesienne wrzuty, mniut kolorki :grin:
607 oraz 610 cool:-)
E-3 IMHO daje bardzo przyjemną kolorystykę, wbrew temu, co czasami można przeczytać w Sieci. Wszystkie pokazane tu jesienne zdjęcia to nie cięte JPGi z aparatu (rawy do archiwum na wypadek jakby kiedyś zachciało mi się przy nich grzebać), zmniejszone, podostrzone, czasem delikatnie zamieszane kontrastem, nic nie grzebane przy kolorach. Z E-3 lubię efekt jaki daje tryb obrazu "Portrait", WB był ustawiony na sztywno - 6000K (chmurka) i tyle - wszystkie inne nastawy domyślne. Ech, leniwy jestem... ;-)