Jezyk jezyczkiem,ale wygimnatykowane.
Wersja do druku
Jezyk jezyczkiem,ale wygimnatykowane.
świetna pogadanka. ten języczek jest boski
Tym razem trochę namolnego gówniarstwa. Jakieś takie niewystękane :-D
Piatka patrzy z byka :-)
Seria łosi jak zwykle piękna. Aż zazdroszczę :D
O w mordę:wink: Piękne te łosie u Ciebie.
Jestem cały czas :-D Chociaż już nie fotografuję. A czego potrzeba ?
A ok. Myślałem, że ktoś faktycznie czegoś potrzebuje. Dzięki za zwrócenie uwagi :-D
Na weekend jadę do Jedwabnego. Znajdzie się jeszcze jakiś Dudek na eternicie, czy to już po lęgach?
Po. Chyba, że trafi się gdzieś drugi lęg. Ostatnia para u mnie wyprowadziła w połowie czerwca.
lechhhh44, Biebrza to nie tylko ptaki, to również świetne miejsce na fotografię krajobrazową. Mam rodzinę w Jedwabnem i stamtąd najczęściej wyruszam nad Biebrzę. Do Burzyna, Brzostowa czy Chylin masz 10-12 km, więc rzut beretem. Pytanie tylko, czy "widoczki" Cię kręcą.
Sorki za offtopic... moose, jak dobrze pójdzie, będę nad Biebrzą we wrześniu i nastawiam się na nocleg "Pod klonem", jak tylko znajdzie się jakiś wolny termin. Przy okazji pozdrowienia dla Tamary.
No i jakieś zdjątko dorzucam z ostatniego pobytu u moose'a.
Ba, pewnie, że landszafciarze :-D mają co robić :-D Całorocznie zresztą.
Wrzesień jest ok. Zawabimy jakiegoś osia pod szkiełko :-D
Film z przed kilku lat. Moose wspominał, że rozprowadzał u nich ekipe pracujaca nad materiałem...
https://www.youtube.com/watch?v=nXjUhrEs6AA
Czy można prosić o plusy (bo ja nie mogę) dla Andrzeja za ten film - dziękuję :)
Hej hej ułany :-D Ano faktycznie trochę roboty tam było. Za to nauczyłem się jednej, ważnej i podstawowej rzeczy, dla fotografa asystującego przy filmie. Nie robić zdjęć. Na początku fotografowałem razem z Peterem, potem już tylko wtedy, kiedy był już skręcony materiał i można było coś uszczknąć, a na koniec już nie brałem aparatu do ręki. Operator ma oko w wizjerze i trzeba za niego patrzeć i słuchać co się w przyrodzie dzieje, bo istotne sytuacje umykają. Potem, już z Walencikiem, takie podejście do sprawy wyraźnie przynosiło dobry rezultat. Pozdrówka z bagna dla Olympusowej braci :-D