Aż chce się tam zostać .... na tej łące.... :)
Wersja do druku
Aż chce się tam zostać .... na tej łące.... :)
161 :!: Normalnie sama słodycz.
Iga oprocz tego, ze wycieczka sie udala i zdjecia tez, zauwazylam ze lepiej sobie radzisz z obrobka :wink:
Ciesze sie i mam nadzieje, ze matura tez zaliczona :???:
Pozdr.
161 - ale w drugiej wersji ciekawsze od oryginału. oba miłe dla oka.
Ze swojej krótkiej listy dodam jeszcze 158.
Pozdrawiam AP.
A ja sie wyłamię! Mi to 159 normalnie naj. Takie mam wrażanie jak bym miała zanurkować w tym niebie :roll:
Po dłuższej przerwie planuje powrót na forum na tyle na ile czas mi na to pozwoli :) Na małą aktualizację wątku bieszczadzkie zdjęcia :)Załącznik 56323Załącznik 56324Załącznik 56325Załącznik 56326Załącznik 56327
Heja Igorra, gdzieś Ty się włóciła tyle czasu :wink::?:
Fajnie, że znowu z nami jesteś.
Wrzutka bieszczadzka bardzo udana :grin:
Podoba sie :-)
Oj no włóczyłam się po górach troche, po Krakowie, załatwiając studia no i tak wyszło. ;)
Witaj po przerwie. Z ostatniej wrzutki najbardziej podobają mi się 2 i 5. Na 3 i 4 poczekałbym az Słonce będzie znacznie niżej nad horyzontem, nie przepaliłoby Ci się tak, bo same kadry fajne.
super - cała wrzutka extra - pozazdrościć widoków
A mnie podoba się najbardziej trójka, pozostałym też nie sposób odmówić urody.
Pozdrawiam AP.
Dzięki wielkie, ciesze się że się podoba ;D
PS! chciałam poczekać aż słońce będzie dużo niżej ale wszyscy zaczęli schodzić na dół bo bali się nocy i niedźwiedzi i ja i tak przeczekałam chwile i zaczęłam ich gonić no i tak wyszło, potem z dołu przez drzewa widziałam piękne czerwone niebo ...:)
piękna seria
pzdr
Piekne widoki, ale 2 i 5 najlepsze jak dla mnie. Gdyby nie przepaly na niebie byloby super! :grin:
Bardzo fajna seria :)
Bardzo ładna wrzutka. Pierwsze jest bardzo oryginalne, świetnie wyszło. 3 ma piękne światło, a ostatnie urzeka kompozycją. Trawki są takie sobie. Miło Cię widzieć! :)
Witam !!! po baaardzo długiej przerwie postanowiłam odświeżyć wątek :) i powrócić na forum :) Na początek może góry :)
pozdrawiam wszystkich!
Jak dla mnie najlepsze jest zdjęcie Doliny Pięciu Stawów ze Świstówki (4.) - bardzo lubię ujęcia z tego miejsca. :grin:
2-3 za ciemne dołem
a 4 faktycznie ładniutka :)
witaj z powrotem
Czworeczka oraz piatka jak dla mnie :)
Witam :) Bardzo dawno mnie tu nie było! :) Chciałam powrócić w miarę możliwości czasowych na początek z Tatrzańskimi zdjęciami :)
Jeśli macie czas, bardzo proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej turystyki w TPN do mojej pracy licencjackiej http://moje-ankiety.pl/respond-54084.html Pozdrawiam :)
Tatry są widać ostatnio w modzie :D
Czwarte z tęczą najbardziej mi się podoba :)
kopę lat
dobre wejście oj dobre :)
czekamy na więcej ;)
Teczowa fota swietna.
ło... "miśka" :wink: złapałaś w kadrze, gratki...normalnie zazdroszczę... i + za to masz u mnie :)
4. też świetne foto
To "halo" na 4-ce, nie bałaś się ? Istnieje przesąd, że jak się toto zobaczy, a jeszcze na dokładkę z sylwetką człowieka w środku to nieszczęście gotowe...
Świetne foty, plus ode mnie.
Świstak miodny :mrgreen:
dobre kadry, :grin:tatry będą obcykane od dołu do samej góry
No właśnie zobaczenie widma 3 raz wg legendy odczarowuje więc jeszcze tylko dwa razy, może się trafi ;) dzięki wszystkim za odwiedzenie wątku, miło mi :) i za wypełnienie ankiet ! Bardzo pomogliście!
Podobał się Wam świstak to dorzucam jeszcze zwierzaki jakie udało mi się "dołapać" :)
poważna zwierzyna. gratuluję emocji na spotkaniu
Z poprzedniej wrzuty drugie jest baardzo ładnie, a i trzecie to udane zdjęcie. Gratulacje
Witam wszystkich :) dzisiaj zdjęcia z wyjazdu do Słowenii, okolice Alp Julijskich, nie mogłam się zdecydować jakie zdjęcia pokazać żeby oddać klimat tego piękne miejsca! :) Bardzo polecam, świetny klimat, bardzo mili ludzie !
Piękne zdjęcia, kolor wody jak marzenie :)