Bardzo przyjemne strony do zwiedzania.
Wersja do druku
Bardzo przyjemne strony do zwiedzania.
Piękna wrzuta. 95 jest bardzo, bardzo fajne. Po dobrami się w nim kompozycja jak również kolorystyka. Pozdrawiam.
Drugie i piąte zdjęcie - rewelacja. :)
94 i 95 dla mnie bardzo fajne. Cieszy mnie ten pionowy kadr, bo one z reguły mają bardziej pod górkę by mi się spodobać.
To miejsca gdzie mam nadzieję moje nogi kiedyś zawedruja :)
Dzięki! No tak, z kolorami w ostatniej wrzucie rzeczywiście pojechałem, ale tak bardzo chciałem mieć takie niebo na tych zdjęciach. Poza tym, miałem na nosie okulary polaryzacyjne, więc to pewnie wpłynęło na moje widzenie świata :wink:. Próbowałem, próbowałem ale średnio mi to wychodziło. Ja mam nadzieję że jeszcze kiedyś tam wrócę :). Tuż przed świętami byłem Gorcach, było trochę biało i bardzo wiało, a potem jeszcze mglisto: 97.Załącznik 138020 98.Załącznik 138021 99.Załącznik 138022 A później było mglisto, zimno, wiało i zrobiło się ciemno i nic nie było widać (kompas to dobra rzecz :)) Aż w końcu pokazało się światło i zrobiło się trochę cieplej: 100.Załącznik 138023 101.Załącznik 138024 Ciepła wszystkim Wam życzę :).
Jak jest bialo,mglisto i wieje to mozna sie zgubic,ale 100 nasz ratuje.Piekne swiatlo.
Zimowa wrzutka fajna :)
Jak dla mnie 97 i 100.
98 widziałabym w pionie cięcie zaraz za kapliczką, IMO prawa część kadru nie wnosi za wiele.
piękne widoki
Dzięki! Jedno zdjęcie z dzisiejszego wieczora: 102. Załącznik 139061