Odp: Olympus PEN E-P5 - premiera
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
Jakoś "współpracę" ZD50 z mikrusami wspominam trochę inaczej. Dzwięki znacząco inne. Ten szum w tla zabija to chrobotanie.
Podobnie jak piski dochodzące z 12-60.
Dxo testuje 70D. Janko, nihil novi czyli najnowsze generacje korpusów mikro (wybrałem P5 i GH3) stawiają dzielnie czoło najnowszemu dziecku Canona (pełniejsza klatka :)).
http://www.dxomark.com/index.php/Cam...nd3)/Panasonic
Ludziska kupujcie EPM2 :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
Ludziska kupujcie EPM2 :mrgreen:
Po co?
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Po co?
pozdro
też jestem ciekaw, bo cena jeszcze nie zachęca do szalonych zakupów.
No na pewno ktoś zainteresowany aparatem typu 70D rzuci się na E-PM2 niczym Reksio na salceson :D
A ja zaczynam mieć na niego apetyt... choć wolę lustrzanki.
---------- Post dodany o 21:04 ---------- Poprzedni post był o 21:00 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Maciek_WM
I jeszcze rzecz, którą napisałem już w innym wątku, a może zaciekawi, bo z tego co się orientuję to chyba nowość w olkowych mikrusach. Na kółku programów "iAuto" oraz "ART", mogą być zastąpione przez MySet1 i 2. Czyli wreszcie customy w łatwo dostępnym miejscu.
Customizacja powala. Nie wiem po co narysowali te ikonki, mogli ponumerować te guziki byłoby łatwiej ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
A ja zaczynam mieć na niego apetyt... choć wolę lustrzanki.
---------- Post dodany o 21:04 ---------- Poprzedni post był o 21:00 ----------
Customizacja powala. Nie wiem po co narysowali te ikonki, mogli ponumerować te guziki byłoby łatwiej ;).
Czekam na więcej , choć i tak kupię następcę E-M5 zapewne. Fajnie, że Olympus przypomniał sobie jak sie robi miłe użytkownikowi aparaty.
ISO 12800 - niebywałe, E-M5 też tak ma?
Ciekawe przy jakich czasach te ISO, z analizy fot testowych na dpreview widać, że przy tym samym ISO E-M5 ma wyraźnie dłuższe czasy niż E-PM2 czy Panas G3...
Ale tak czy inaczej to faktycznie robi wrażenie.