Najbliższą okolicę zostawiam sobie na emeryturę :)
Wersja do druku
Najbliższą okolicę zostawiam sobie na emeryturę :)
Myśl pozytywnie , może wygrasz w Totka, albo okaże się iż twój nieznany krewny zostawił Ci w spadku parę groszy - kto wie, różne rzeczy zdarzają się ludziom. Ja się cieszę z tego co mam i starma się dobrze korzystać z czasu który jest mi jeszcze dany a pomarzyć, fajna rzecz. Jutro jadę pofocić badyle na Helu, pogoda będzie piękna i badyli bez liku :mrgreen: i jeszcze trafie z ostrością i GO za każdym razem.
Co ja się musiałem nakombinować aby na zdjęciach nie było kabli, pojemników z farbą, samochodów cateringu. Centralnego nie dało się wyciąć, więc wpływ współczesności widać.
Taka moja mała dygresja: w Krakowie konserwator zabytków jak znajdzie starą XIV w. cegłę, to będzie koło niej chodził, obwąchiwał, a na koniec wyeksponuje w szklanej gablocie. W zamkach krzyżackich, hmmm.... sru i nowa cegła.
Bytów cz. II
72. Załącznik 70198 73. Załącznik 70207 74. Załącznik 70206 75. Załącznik 70205 76. Załącznik 70204 77. Załącznik 70203
78. Załącznik 70202 79. Załącznik 70201 80. Załącznik 70200 81. Załącznik 70199 83. Załącznik 70208
Ladne podoba sie.
Patrz Pan, nawet kaloryfery mieli. :-( A myślałem, ze toto dużo póżniej wymyślono. :-(
To będzie też album krzyżacki. :-D :-P
Ciekawa fotorelacja z Bytowa.
Świetnie wyglądają mury zbudowane z kolorowych kamieni polodowcowych, bardzo mi się to podoba no i kaloryfer, czadowy:grin:.
Czekam na kolejną część.
Niezła relacja, widzę, że gdzie Cię nie wpuścić tam interesująco obfotografujesz i narracją okrasisz.
Pozdrawiam AP.