Słuchajcie ale jedno to faktycznie potwierdza wiele testów, że E510 i e410 ma w słabym oświetleniu wolny autofocus, jednak powiedzcie, szczeże z waszego doświadczenia czy e500 e330 e-1 są naprawdę tak powolne? A i zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, czy waszym zdaniem nie bedzie to przeszkadzało, że fotki z e410 są za bardzo przeostrzone? Wiecie ustawienia domyślne są na 0 a ostrość taka, że z e510 na +2 takiej się nie uzyska. W fotopolis pisali, że to wada i że zdjęcia z puszki e410 nie powinny być tak ostre. mnie osobiście bardzo to leży. Dzisiaj gdy rozważam zakup e400, e410 lub e510 myśle o tym, czy faktycznie lepiej nie zrobili Ci z was co kupili e400 co prawda trochę więcej szumi, ale tak jak wielu już z was mówiło szumem nie ma się co przejmować i ja także to potwierdzam . E 400 klusi niską ceną i ma 2 obiektywy, e510 kusi mnie stabilizacją oraz dobrą baterią 2000 zdjęć na jednym naładowaniu jak dla mnie super. E410 kusi chyba tym, że lepsza matryca jest. Wybiore pewnie to na co mnie będzie stać. Ostatnio widziałem w Vobis e500 za 1599zł i to mnie rozłożyło, przecież to dobry sprawdzony aparat jest.
Sylwek
ten wyrzucony niestety