15 załącznik(ów)
Odp: cissic - rozne moje zdjecia
w zeszla sobote wpadlismy z kumplami na pare dni do Kalnicy w Bieszczadach. mialo byc slonecznie a wyszlo jak wyszlo:)
zdjecia 1 - 6 sa z wycieczki na Sine Wiry, 7 - 12 to oczywiscie Polonina Wetlinska i Smerek a trzy ostatnie sa z zapory nad Solina. to byly fajne cztery dni.
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Fajna zimowa sceneria... siodemka mysle, ze najlepsza...:-)
Siedem i osiem najbardziej.
10 załącznik(ów)
kilka zdjec z 11.11, z Warszawy. E3 + Zuiko OM 135mm f2.8
nie napinalem sie na demonstracje, zwyczajnie przejechalem sie przez miasto na rowerze:)
tym razem wszystko kolor. pozdrawiam
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
w zeszla sobote wpadlismy z kumplami na pare dni do Kalnicy w Bieszczadach. mialo byc slonecznie a wyszlo jak wyszlo:)
zdjecia 1 - 6 sa z wycieczki na Sine Wiry, 7 - 12 to oczywiscie Polonina Wetlinska i Smerek a trzy ostatnie sa z zapory nad Solina. to byly fajne cztery dni.
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
fajna wyprawa, 9, 10, 11, 12 super zimowo się zrobiło
Z bankami swietne foty :-)
dzieki za komentarze. dlabym po +, ale musze "rozdac innym":)
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
kilka zdjec z 11.11, z Warszawy. E3 + Zuiko OM 135mm f2.8
nie napinalem sie na demonstracje, zwyczajnie przejechalem sie przez miasto na rowerze:)
tym razem wszystko kolor. pozdrawiam
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Bardzo fajny spacerek, po tytule obawiałem się dymu, smrodu i burd, słowem "dziennikarki sensatki" a tu b.miła zaskoczenie.
Prośba: jak będzie plener w Warszawie - nie Migaj się: OO! (Obecność Obowiązkowa)
Twoja relacja z 11.11 podoba mi się. Szczególnie przypadła mi do gustu pojedyńcza bańka. :grin: