Miłe dla oka. Bardzo plastyczne, ze świetnym światłem.
Wersja do druku
Miłe dla oka. Bardzo plastyczne, ze świetnym światłem.
79 najfajniejsze...ale bardziej to dla mnie letni wieczór a nie jesień...:-)
Aniu, późnojesienne przepiękne :)
Cześć Mysik!
Jak już gdzieś o tych fotach pisałem: czasem zdjęcia, są odbiciem stanu ducha, i w tym przypadku tak właśnie jest.
Wszystkie trzy to straszny zamęt emocjonalny: jest i melancholia i rozdrażnienie i kojący spokój i wewnętrzne rozprężenie ... .
Niesamowity tygiel, ale dominujące to tęsknota za tym co minęło 79 oczekiwanie na to co nadejdzie 80 i chaos (chcę i boję się) przetrwać zimę i doczekać wiosny - 81.
Pozdrawimam
Ja
P.S.
Idź dalej tą drogą, to zdecydowanie Twoja ścieżka! Jak zobaczysz światło ... wiej - to na pewno pociąg :-D
Ciąg dalszy sesji.
Dziękuję za miłe słowa. https://forum.olympusclub.pl/clients...icon_smile.gif Saboor – aż tak bym nie rozkładała się ;) na czynniki pierwsze, ale na pewno masz rację, że to moja ścieżka. Wyrwałam się z miasta. A w zasadzie wyrwaliśmy wszyscy, chociaż dla mojego męża była to zmiana bardziej brutalna, niż dla mnie (daleka jestem od gloryfikowania mieszkania na wsi lub w małym miasteczku, to coś co się albo lubi, albo nie). Czasami potrzeba takich cięć w życiu, a ja akurat jestem zwolenniczką konkretnych decyzji. Nie lubię niepewności i stanu zawieszenia, chyba jak każda kobieta ;) . Swój spokój odnajduję wśród miejsc, którym daleko do popularności – pól, ugorów, ruczajów.
Dziś kolejne i prawie ostatnie zdjęcia z dzisiejszej sesji. Jeśli pogoda pozwoli, chciałabym jeszcze wykonać kilka kadrów, które niestety tym razem zawaliłam. I wtedy będę miała już komplet. Jeśli nie spadnie śnieg i będzie ładne słońce, to na pewno dam radę. Ale np. wczoraj można było zapomnieć o ciekawym świetle. :(
82.
83.
84.
85.
Na 79 światło fajnie ożywiło obraz, choć chyba jest odrobinę za ciemno, 80. nie widzę?
Pozdrawiam .AP.
(83;84) cool :-)
82 śliczne :)
Taak 82 śliczne a 83 i 84 rewelacyjnie korespondują z poprzednią serią!