Daj mi Kubusiu poszaleć. Każdy początek to jazda bez trzymanki :wink: Za parę dni mi przejdą te dziwactwa :-P
Ceiszę się, że wpadłeś, bo jakoś dawno Cię nie było :roll:
Wersja do druku
O czym Wy tu piszecie?.Bo ja wyczytalem,ze jedna z pan jest zimna i woli po panoramicznemu.Ktos dopisal,zeby bylo lepiej to trza cos pomiędzy zapodac.Ale co i pomiędzy co to juz nie napisali.I na koniec dopisali,ze jak sie ma dobre narzedzie to ono dzialajac pomiedzy moze ocieplic te zimna co na poczatku sie do chlodu przyznala.
Mirek, Ty to dopiero mnie zakręciłeś :lol: I już nie wiem... Ocieplać, oziębiać czy może pomiędzy i po drodzę wyprostować piony i poziomy czy tudzież jescze coś :shock: Idem się najarać zioła :wink:
Rozterki Lolity wzniecone dywagacjami Mirka54 doprowadzają do pobłądzenia :-)
Ja tu siem wysilam żeby "pojonć" co mądrzejsi mają na myśli, a i tak mnie się wydaje, że się nie domyślam tego czego Wy już wiecie...
Lolita - fajne masz foty, uliczki, zimne, ciepłe, żywe i martwe się mi baardzo podobają:-)
Jestem podobnego zdania. gdyby udało Ci się zachować ceglasty kolor dachów (nie czerwony), i krajobraz z pierwszego zdjęcia to byłoby najciekawiej. W jedynce jest zbyt jaskrawo, jak dla mnie.
A z tym dogadzaniem to przecież fałsz. Albo błędne założenie, albo brak chęci.
Pozdrawiam AP.
Gonia, apz, helmuth, no faaaaajjjjjjnieeee, że w(po)między czasie wpadliście :mrgreen:
Jak będę bardziej czasowa to coś wyskrobię "pomiędzy" :wink:
Obiecane "pomiędzy" 45 i 46 czyli...
Nie weim Heniu czy o coś takiego Ci chodziło?
45 i pół :wink:
.... to wogole prawdziwy hdr?? bo mi wygląda na jakieś cudo z programu "easyHDR" - mi się kompletnie nie podoba. Jeżeli chodzi o kadr -bardzo udany (myślę, że oryginał byłby dużo lepszy).
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
.....znowu przegapiłem- oryginalna 45 msz troszkę lepsza;)
Iszi ma rację, to nie jest udana obróbka.
Podrzuć rawa albo zaproponuj to zdjęcie do popRAWki. Zobaczysz co ludzie z tego zrobią :grin: