Witaj
Kazdy probuje sobie wyrobic jakas wizytowke , doceniam to u autorki , bo foty podobaja sie a ze mala jest GO to napisalem :-)
Pozdrawiam
Wersja do druku
Storczyki genialne.
Piękne. Kadry, kolorystyka, motyw - super.
W "ostatnim" brakuje mi jednak CIUT większej GO.
Pozdrawiam.
Dziękuję za miłe opinie : ) Kasprzyk, tak eksperyment z kolczykami : ) Witia1, masz rację, jednak i tak już ze statywu leciało i w sumie wersja z taką GO mnie najbardziej odpowiadała : ) Co tam dalej...dalsze zabawy ze storczykiem, ale już w bardziej skąpym świetle i ze strasznym minimalizmem : ) Potem coś czerwonego i coś...niebieskiego - takie zabawy formą i kolorem oraz ujęcie z maltretowania kaktusa + jedno odkopane, jesienne : ) 'czerwone' i kaktus w bokehu - Helios 2/58 + pierścienie, pozostałe ZD 40-150mm i Raynox DCR 250 Zapraszam i pozdrawiam : )
Nr 2 z ostatniej wrzuty (to czerwone) - mistrzowski. Moze troszke kadr by zmienic tak by "kulka" idealnie w srodku nie wypadala, ale poza tym swietnie pomyslane i w ogole! Pozostale takie za bardzo juz zwyczajne. Moze u innych bylyby na "wow!", ale u Ciebie juz sie przyzwyczailem do tego stylu i teraz (chwilowo) mnie nie "kreca" juz tak bardzo. Noo.. poza nr 2 jak juz pisalem.
Tomek
DWOJECZKA przepiekna lubie takie , inne jak wczesniej wspominalem takie impresje tez ladne :-)
Pozdrawiam
Bardzo subtelnie, delikatnie, zmysłowo... ładna seria :wink:
dwójeczka śliczna
pzdr
Kurcze :)
Niebezpiecznie blisko zblizasz sie do Rafala w kolorkach i stylu :)
Ale to dobry wzor do nasladowania :)
Podoba sie zwiewnosc stylu.
Dziękuję bardzo za miłe opinie! : ))
To teraz kilka nowych, z Heliosa + pierścienie : ) Lawendowy fragment: skala 2:1 z połączenia Heliosa 2/58, pierścieni i Raynoxa DCR 250. ; ) i dwa ślimaczki : ) + zmiana tematyki - podczas wędrówki w lesie - nie wiem, czy się spodoba, no ale do opinii jest ten wątek, więc eksperymentuję : ) Pozdrawiam i zapraszam : )