-
Olymp,
Polska, to nie jest chory kraj, po prostu są kraje mniej i wyżej rozwinięte, akurat nasz kraj jest słabiej rozwinięty, nie tylko pod względem gospodarczym (24 - 25 miejsce w Unii Europejskiej), lecz co ważniejsze pod względem stopnia uorganizowania społeczeństwa i działania prawa (bardzo duża część krajan jest przekonana, że prawo jest po to, zeby je łamać).
Pzdr, TJ
-
Fobia z lataniem nie pozwala mi tam poleciec wiec nie mam sie czym pochwalic... natomiast wydaje mi sie, ze kilka fot kolo siebie powinno tworzyc wyobrazenie calosci, podejrzewam, ze grajki to nie symbol nowojorskiego metra, bo oni sa wszedzie.
Pzdr.
-
heh zawsze chcialem pojechac do USA, moze kiedys mi sie to uda:). Foty super, fajny klimacik i te neony:D
-
Odświeżam wątek, przez jakiś czas byłem nieobecny – nie miałem Netu po powrocie do Polski. Póki co zamieszczam dalej foty z USA. Tym razem dość hardcorowy show czy happening na jaki napotkałem na nowojorskim Union Square. Artystka rozłożyła się na chodniku i spędziła tam sporo czasu wzbudzając chwilowe zainteresowanie przechodniów. Pytania o znaczenie owego przedsięwzięcia ignorowała twierdząc, że nie ma nic do powiedzenie poza to co pokazuje. Przekaz zresztą chyba dość jasny i klarowny. Mam nadzieję, że Was też zainteresuje chociaż nie są to kolorowe kwiatki lub zachody słońca... Wszelkie komentarze jak zawsze mile widziane... - na temat zdjęć a nie kwestii będącej przedmiotem owego show...
138.
139.
140.
141.
142.
143.
144.
145.
-
Ktotek uważnie śledze kilka wątków, w tym Twój i powiem, że Twoje street mi się podoba. pokazujesz życie w niesamowitych kolorach. bardzo dobre kadry. co najważniejsze te zdjęcia mają TEMAT! to bardzo ważne IMO zwłaszcza w street. nie trudno iść na ulice i cyknąć parę fotek przechodniów. trzeba jeszcze zrobić takie foty aby miały jakiś TEMAT. jest tu parę osób na forum, które pokazują TEMAT i jesteś jedną z nich. Patrząc na te zdjęcia widze temat USA, pokazujesz codzienność tego kraju w bardzo ciekawy sposób, czasem gołębie, które są inne niż w każdym innym kraju, amerykańskiego policjanta, amerykańskie samochody i życie wielkiej metropolii no i takie odjazdy jak ta pani poniżej. Zdjęcia mówią "tylko w Stanach"
-
Fajne serie - oglądam z zaciekawieniem :)
Z ostatnich:
119: fajnie wykorzystany patent z wodą i pokazana żywa ulica - odbicie wzmaga to wrażenie ulicy tętniącej życie, dodatkowo świetne kolory :)
132: całkiem fajny kadr. Tylko strość na buta i kasę? Ciekawe jakby wyglądało z ostrością i małą GO na instrument.
135: ładny kontrast, mam nadzieję, że nie są parą :D masz może ręcznie konwertowaną wersję BW?
147: zdjęcie dziwnie bo przyjemnie masakryczne
-
hardcorek :P
no niezle pokazany klimat ktory zapewne artystka chciala uzyskac... dobre steetphoto!
-
Masakra... ciekawa seria...
-
Podobają mi się zdjęcia "artystki" babrającej się w wątróbce.
-
Dzemski bylby zadowolony :-) no ostra akcja.