-
no dobra. oficjalnie wyjalem ostatnie zdjecie z serii "czekaczy"- facet faktycznie czekal na cos/kogos ale sie rozmyslil i sobie poszedl. niestety nie mam ciekawego ujecia jak czeka :)
no i faktycznie-troche sie na niego czailem :)
ok.
co widze cos ciekawego, to sobie obiecuje, ze to juz ostatni raz-ze zaczne robic cos innego, ze na razie wystarczy ksztaltow i budynkow, ale... no wlasnie... zawsze to ale...
138.
schodzian
-
świetny geometryczny pomysł!
-
bardzo fajne, inne zdjęcie architektóry, gartuluje pomysłów ;)
-
Jeśli chodzi o zdjecia architektury (dopiero sie ucze znajdować "different angle" :) to nie ma na Ciebie mocnych ...
Nie znalazłem w Twojej galerii fotki która by mi sie nie spodobała ...
Ciekawe pomysły masz i to bardzo ...
oby tak dalej ... fotki cieszą oko :)
No a z innych to bardzo mi sie podoba burzliwe foto numer 102 :lol:
-
Fajny schodzian. Na szczęście Stany są duże, tematów Ci nie zabraknie (mam nadzieję) :)
-
Fajnie skadrowane, ciekaw jestem jak by to wyglądało w BW.
-
1 załącznik(ów)
dzieki wszystkim za dobre slowo. co do B&W to z kazdym zdjeciem ma zagwozdke-ale czesto kolor bardziej gada niz czernie-wszystko zalezy-reguly niestety nie ma. z ostatnim zdjeciem wystapila mala skucha, ale juz nei usuwalem, bo za pozno bylo. jak widac niebo nie bardzo wyszlo czysto. troche namieszalem z nasyceniem i nie sprawdzielm wyniku tylko wrzutka byla :)
nie jest zle, ale tez nie jest dobrze :wink:
ostatnio wale mnostwo fot, tylko nie mam czasu tego przerobic :) beda zapasy na zime (chociaz w zime jest ciekawiej, bo nie ma lisci na drzewach i jest bardziej sterylnie). cos sie z tym zrobi:)
dla wszystkich nudzacych sie w domu mam propozycje zabawy:
ponizej podaje link/zdjecie do pobrania i przerobienia wedle gustu :) zobaczymy jak widzicie ksztalty, zobaczymy, kto ma najciekawsze/najdziwniejsze spojrzenie i kto jest najbardziej kreatywny. taki maly konkurs w zamian zawieszonego na czas wakacji oficjalnego oly rulez :)
co wy na to? oficjalnie zezwalam na wszelakie przerobki/pobrania/modyfikacje/publikacje tego zdjecia. jak sie zabawa przyjmie, to wkleje bardziej smakowite kawalki :)
no to lecimy....
-
Ostatnie moim zdaniem na pewno byłoby lepsze w czerni i bieli z odrobinę podciągniętym kontrastem. Kolor nie gra to żadnej roli, a jedynie powoduje, że zdjęcie robi się trochę mdłe. Masz niezłe oko do tych geometrycznych zabaw ;) Może sam spróbuję przerobić to zdjęcie na bw.
EDIT: Właściwie to nie jestem pewien, czy przy bw problemem nie będzie ten przepał z prawej.
Pzdr
-
K@czy,
138 - dwa motywy, powolny - schodkowy na górze i spieszny - loggiowy rytm na ścianach. Kompozycja czysta, geometryczna, płaska, abstrakcyjna, ale z domieszką perspektywy, co cenię bardzo wysoko. Kolor, moim zdaniem jak najbardziej potrzebny, aby grał jasnobrązowy (z sinym) szlaczek na górze jako perkusyjne bum kończące każdy takt loggii. Co nie znaczy, że ktoś inny nie może uznać, że wprost przeciwnie - kolor przeszkadza, a gdy jeszcze to uzasadni, to... gitara.
Typowa fotka pokazująca, jak można ukręcić bat z piasku. K@czy, Ty jesteś zdolniacha.
Najwyższe uznanie dla fotograficznego oka.
Pzdr, TJ
-
No cóż po takim przedmówcy nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować :):wink: