Jak na szybką sesję, to efekty bardzo dobre mz. Zdjęcia fajne, zwłaszcza 135.
Wersja do druku
Jak na szybką sesję, to efekty bardzo dobre mz. Zdjęcia fajne, zwłaszcza 135.
Portreciki fajne, tez mi sie wydaje, ze szczurek jakos nie pasuje.
Ogólne wrażenia fajne :) Jest kilka drobiazgów do których można się przyczepić np. słabo z ostrością na pierwszym. Ale skoro piszesz że była to szybka sesja wiele można wybaczyć :-P Modelka bardzo fajna o intrygującym spojrzeniu :) Weź ją na planowana sesję i pokaż efekty :)
Z ostatnich 117 podoba mi się.:)
Cześć,
Szybka? długo nic nie wrzucałeś, więc pomyślałem, że miałeś czas ustawić modelkę... A wyszło - Dobrze ! A ze ISO 1600 - dobrze odszumowałeś widać.
Podoba mi się światełko, chyba na środkowym najciekawiej wyszło, jest światłocień wyraźny, tylko to odbicie w oczach jak dla mnie zakłamuje nieco wyraz twarzy. Czapa na pozostałych dwóch - dodała wiele uroku, zaś puchaty szczurek jest fajną przeciwwagą do niej. trzecie zdjęcie jest delikatne -bez spojrzenia, zaś pierwsze z wrzuty : ostrzejsze - bo tylko jedno oko spogląda - a oko fajne - choć też widać wyraźnie użytą blendę (?) do doświetlenia twarzy. Trochę to zakłóca odbiór.
Ta sama czapa, ten sam model - ale trochę więcej "szaleństwa" - może być ze szczurkiem lub bez - i np. z wyszczerzonymi zębami, symulowany wrzask, przekręcenie czapy na którąś ze stron głowy, dmuchanie na włosy wpadające na oko... i może być jeszcze ciekawiej.
pozdrawiam,
Witam- przedstawiam zespół " Sinusoidalni " -Przyjemna nastrojowa muzyka gł z lat 20 i 30 ubiegłego wieku. Jestem ciekaw waszych opinii
Fajny klimat fotek... Z calej trojki to 2. jest swietna.
Ładne zdjęcia, nie przepadam za "koncertówkami" - te mi się podobają
pzdr
2 najbardziej mi podchodzi.
Dziękuję za odwiedziny i komentarze