Szczerze mówiąc, to wolałbym światło na ścieżce, a nie w centralnej części kadru. Mimo wszystko ładnie zagrały plany.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Szczerze mówiąc, to wolałbym światło na ścieżce, a nie w centralnej części kadru. Mimo wszystko ładnie zagrały plany.
Pozdrawiam
Ostatnia wersja (mniej udziwniona kolorystycznie) MSZ lepsza, ale trochę się przyczepię...:wink:
Brakuje mi na tej fotce ostrości, poza tym przeszkadzają (przykuwają uwagę) gałązki w PD rogu i na połowie wysokości prawej krawędzi.
Miejsce ma potencjał, może warto tam wrócić...
Pozdrawiam
Dziękuję za opinie.
Na miejsce pewnie będę wracał jeszcze wielokrotnie bo to Warszawskie Łazienki.
A te świecidełka po prawej po środku to zobaczyłem dopiero po wstawieniu na stronie - amatorszczyzna pełną gębą.
Z tą ostrością to niestety inaczej nie mogłem :( brak statywu-strzelałem E-300 z ręki na F2.
dodaję poglądowo oryginał z puszki:
127
stary ogród II
Na moje amatorskie oko, wydaje mi się, że bardzo dobrze, obróbka nie jest mocno przesadzona i nie razi plastykiem. Mimo wygładzenia, faktura twarzy jest zauważalna i tak powinno być.
Chciałbym tak wygładzić cerę mojej żonie (na zdjęciu :wink:), może spojrzałaby przychylnym okiem na moje hobby :-P
Też tak miałem. Dlatego spróbowałem przepisu na "wygładzanie gimpem" wg Eddiego i pokazałem poniższe zdjęcie mojej Pani (na zdjęciu oczywiście ona we własnej osobie)
efekt jest taki, że od tego momentu sama mnie ciągnie w plener i chętnie pozuje :)
Czyli polecam nauke wygładzania.
bardzo ładnie, pzdr