Z serii z ciuchciami podoba mi się 36, oststnie klimatyczne, pobawiłabym się mocniej w PS :grin:
Serdecznie pozdrawiam :grin:
Wersja do druku
Z serii z ciuchciami podoba mi się 36, oststnie klimatyczne, pobawiłabym się mocniej w PS :grin:
Serdecznie pozdrawiam :grin:
Dzięki za to, że chciało się wam czas tracić na komentarze do moich gniotków. :)
Wanilio, napisz proszę jakie akcje w PSie masz na myśli. Niestety tuman z obróbki jestem :(
Pozdr.
Takie "gniotki" chciałbym umieć robić:). Bardzo fajne fotki. Ostatnie choć smutne bardzo klimatyczne i oko cieszy.:)
Poszukam ci jakiegoś fajnego tutoriala, jak tylko od dentysty :shock:wrócę
Dzięki Wanilio :)
test aparaty:
A bardzo proszę :grin:
Już poszło na PW :grin:
p.s. fajne ostatnie :grin:
W ostatnim brakuje mi po lewej dłuższego prowadzenia drogi a po prawej ograniczyłbym do wystających tui. Sam domek ma charakter.
Mi w ostatnim brakuje nieba (zawsze o niebo się rozchodzi u mnie) .
Morlok pozdrawiam.
Dzięki za komentarz. Niestety w lewo się nie dało, jakiś syf śmietnikowy leżał na drodze. Zdjęcie robiłem dla pokazania komuś domu, który mi się podoba. Miło, że zauważyłeś w tym fotografię. :)
Fotka była wsadzona na foruma dla pokazania na IRC-u problemów technicznych z aparatem. Niszczy mi ostrość, WB świruje nawet przy kalibracji na "szarą kartę" i daje ziarno jak z kliszy nawet dla 100 ISO. Niestety obawiam się, że serwis tu nie pomoże, taki egzemplarz aparatu mi sie trafił. :evil:.