To zaraz" potrwało u mnie dobę ;)
Najpierw światła w kolorze - wg mnie gorsze niż B&W, bo zmierzch nieciekawie wcale nie pomógł...
64/
I jeszcze jedna fota - startujący samoloot.
65/
Wersja do druku
To zaraz" potrwało u mnie dobę ;)
Najpierw światła w kolorze - wg mnie gorsze niż B&W, bo zmierzch nieciekawie wcale nie pomógł...
64/
I jeszcze jedna fota - startujący samoloot.
65/
Dzięki za 64 bo na tym w kolorze poczucie przestrzeni zdecydowanie wzrosło dzięki kolorom świateł. Przejrzystość powietrza miałaś okropną stąd nie dziwię się tendencji do bw. 65 fajne i brakuje tylko aby się troche wzniósł.
64 , w kolorze zyskało. Widać różne kolory świateł, co lepiej oddaje funkcję tych świateł. W 65 mam wrażenie, że samolot jest poza ostrością a może to sprawa przejrzystości powietrza? Fajny kadr :)
Faktycznie była kiepska widoczność :roll:
Fotka w kolorze jest ciekawa, oprócz tego, że podkreśla przestrzenność kadru to ożywia lekko szary, zimowy zmierzch.
Na następnej widać, że samolot już lekko oderwał sie od ziemi. Fotka jest dobrze skomponowana, wzrok podąża do głównego obiektu i jest OK.
A gdyby jeszcze samolot już był nieco wyżej i z zadartym dziobem byłoby cudnie :)
:)
Come back...
To znów ja. Aż wierzyć mi się nie chce, że prawie 1,5 roku mi gdzieś uciekło... Zabieram się za segregację zdjęć na twardzielu... Dziennie jeden katalog mam zamiar przetrzebić ze śmieci...
A tymczasem coś jesiennego...
66/
Kopę lat. Miło Cię widzieć. Myślałem, że zmieniłaś system i wyniosłaś się z naszego forum. Dalej walczysz Olympusem?
No kobietoooo, gdzie byłaś, jak Cię nie było?
Robię te porządki na dysku i robię, i końca nie widać....
Ale znalazłam takie cuś... Mnie rozśmieszyło - zwłaszcza, że podczas golenia głowy kumplowi było baaaardzo wesoło hehe
67/ Prawie jak mózg... ;)
Dobre to ostatnie. Miło Cię widzieć!