Odp: KWIOTKI....otwarty wątek florystyczno-florystyczny ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Sie juz przekonalem,ze tanio kupowac to kilka razy kupowac.Preparat na mrowki kupilem za zlotowki,tam gdzie wyspalem mrowek nie bylo,ale 10 cm obok juz tak.Taki sam tu na miejscu za 2,50€ to samo.Kupilem za 18€ z wygladu identyczny-posypalem i mrowki znikly.
Na chwasty w trawniku to samo,dlatego wole raz i zadziala.
Te tanie to dzialaja jak masc na szczury albo koty,szczura lapiesz gardlo podcinasz i mascia smarujesz-szczur pada:mrgreen:.
W przypadku mniszka nie warto przepłacać za preparat, nie chcę się chwalić ile tego wylałem i na jaką powierzchnię bo nie jestem zwolennikiem chemizacji, ale ten preparat jest naprawdę skuteczny. Zaznaczam, że nie jestem przedstawicielem handlowym producenta:mrgreen:.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Sie juz przekonalem,ze tanio kupowac to kilka razy kupowac.Preparat na mrowki kupilem za zlotowki,tam gdzie wyspalem mrowek nie bylo,ale 10 cm obok juz tak.Taki sam tu na miejscu za 2,50€ to samo.Kupilem za 18€ z wygladu identyczny-posypalem i mrowki znikly.
Na chwasty w trawniku to samo,dlatego wole raz i zadziala.
Te tanie to dzialaja jak masc na szczury albo koty,szczura lapiesz gardlo podcinasz i mascia smarujesz-szczur pada:mrgreen:.
Proste jak włosy indianina:)
3 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
chimol
ja skromniej po kwiacie jednym dodam. Dopiero po zrobieniu zdjęcia zobaczyłem jaki on (kwiatek fioletowy) brudny. Mogłem mu wcześniej mały "mejkap" trzasnąc.
Pozdrawiam
Ladne.
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
gdzie ?? :mrgreen:
Niebawem z tego brzydala wyrośnie [mam nadzieję].
Jak do lata idziemy, to parę obrazków z wodnej łączki i ja dołożę, wynalezionych w starociach :):
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Jak do lata idziemy, to parę obrazków z wodnej łączki i ja dołożę, wynalezionych w starociach :):
i pięknie :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Kwitnie juz prawie wszystko...prawdziwa wiosna zawitala do watku :-)