Lilen, matko i córko ale pojechałeś:eek: aż krew zaczęła buzować:-P
Wersja do druku
Lilen, matko i córko ale pojechałeś:eek: aż krew zaczęła buzować:-P
OK. Sami tego chcieliście, obyśmy tylko nie zostali zaszufladkowani jako zboczone erotomany i zepchnięci na margines tego forum :/
A więc zapodaję dalej.
11. Zaczyna się ostrzejsza zabawa: pętamy modelkę :)
12. Modelka zniewolona
13. Może z tyłu wiązanie jest lepsze?...
14. Teraz czas ochłonąć i zaprezentować nieco spokojniejsze kadry. Wbrew pozorom na takiej sesji to bielizna jest najważniejsza, musi układać się idealnie...
15.
15. Piersi w koszulce również powinny prezentować się pięknie i czasami trzeba je ładnie ułożyć. Szukamy kogoś do pracy na miejsce asystentki. Są chętni??? ;D
Ale mnie to kompletnie nie przeszkadza. Już i tak w pewnych środowiskach mam taką rolę hehe :D
Normalnie od 11 do 13 to moje klimaty :D
Coś na ten temat wiem. Sporo w swoim czasie miałem do czynienia jako przedstawiciel handlowy z katalogami z bielizną i tą bielizną z katalogów na żywo i dobrze wiem jak dobre zdjęcie potrafi sprzedać paskudnie na żywo wyglądający wzór i to samo na odwrót jak nieudane zdjęcie potrafi zepsuć odbiór czegoś co na żywo wygląda pięknie. :)
Mogę układać ale nie wiem czy na układaniu by się jedynie skończyło haha :D
Chyba swojej Pani zapodam taki sprzęt:wink: to i mi będzie przyjemniej:-P
Przydałoby się choć na chwilę być tą sukienką :-)
Z telefonu
Zmieniając na chwile te gorące klimaty, nowy nabytek młodych:wink:
Załącznik 86341
Bierzcie sobie sukienkę, "pod sukienką" a ja zabieram piersi ;). Ahhhhh jak dobrze być typową męską szowinistyczną świnią :D
Ale tak na serio to ja bym się zamienił z ta panią z 13'stki co krępuje rączki ;)
Marek TY NIE ZMIENIAJ TEMATU ;)
Albo wiem będziemy strzelać ze " złego ptaka" do tej krępowanej powyżej pani ;)
Ale teraz bardziej na poważnie. Lilen na prawdę fajne foty. Pomimo, że widać, że to sesja bo Twoje zdjęcia mają taki charakter aby to ukazać to zrobiłeś je bardzo fajnie z wyobraźnią i działają na wyobraźnię :)
ehh ...
Załącznik 86376