Nigdy nie miałem żadnego kwasu. Zastanawiam się, na ile to zasługa mojego sprytu, a na ile mojej postury :D ;) .Cytat:
Zamieszczone przez k@czy
Wersja do druku
Nigdy nie miałem żadnego kwasu. Zastanawiam się, na ile to zasługa mojego sprytu, a na ile mojej postury :D ;) .Cytat:
Zamieszczone przez k@czy
Strzelam, że postury :D Też kiedyś taki będę i jeszcze lepsze zdjęcia zrobię ;) Choć prawdą jest, że (pamiętając dancing w Łodzi) dyskretny w swoim fachu jesteś :DCytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Z ostatniej serii podoba mi się tylko 627. Fajna kompozycja, zrównoważona, Panie patrzą i idą dokładnie w dwie różne strony i "ważą" w kadrze tyle samo.
Pzdr
Dziękuję za komentarze.
630
obstawiam postury :) ja bym się bał odezwać jabyś mi zdjęcie zrobił :)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
630 - ale ich podszedłeś blisko. Ktoś się chciał zasłonić?
Wiesz, gdy patrzę na Twoje zdjęcia zawsze próbuje sobie wyobrazic tę sytuację.
Na przykład ostatn ia fotka, para skośnookich turystów, trochę zagubiona w Krakowie, prosi o pokazanie drogi na planie przechodzącą kobietę- tubylca.
Cała grupa zajęta wyjaśnianiem, zrozumieniem wyjaśnień, powstają rożne łamńce językowe, kobieta az łapie się za głowę, jak to wytłumaczyć a Ty?
Ty pewnie przemyksz obok, z aparatem na biodrze i strzelasz "na czuja" tę scenkę.
Tak to wyglądało? :mrgreen:
Wyczułeś już chyba tego Ricoha, podchodzisz coraz blizej a fotki są prawie że "namacalne", wydaje się, że wystarczy wyciągnąć szyję i można by zajrzeć przez ramię kobiety i sprawdzić na planie, czego właśiwie tam szukają.
Pierwsza klasa :)
Nie zorientowali się, choć fota strzelona z pół metra. Ten mój malutki Ricoh jest za...sty do takich akcji.Cytat:
Zamieszczone przez ziemia01
Dokładnościowo :D . Czekam na wiosnę, bo zimą nie bardzo chce mi się łazikować.Cytat:
Zamieszczone przez Oleryk
627 mi się bardzo podoba. sam nie wiem czemu, ale od razu przykuło moją uwagę.. świetne jest.
Dziękuję za oceny. Kolejna fota uliczna:
631
He ,he stałeś za ladą. :D
Fajne ujęcie .
Rafał pokazał nam trzy palce ;)
Fajny kadr, jak zwykle pobudza moją wyobraźnię :mrgreen: