Hmm, 0,5" to dla Ciebie dłuższy czas? :wink:
Wydaje mi się, że próbowałaś uzyskać niemożliwe- nieruchome łódki i rozmazaną wodę.
Wersja do druku
Odnosnie ostatniej nie wiem jaki były zamierzenia, jednak poruszone łodzie fajnie oddają efekt kołysania na fali. W moim odczuciu dodały zdjęciu ożywienia.
Nie Helmuth na taki pomysł bym nie wpadła, dłuższego czasu nie mogłam ustawić bo było już zbyt jasno, to wszystko, co udalo mi się wycisnąć na daną chwilę, a wierz mi , że próbowałam :)
Z drugiej strony kto wie , czy w tym konkretnym kadrze jeszcze mocniejsze rozmycie by się spisało?, myślę, że nie. Co innego gdybym złapała jakąś jedną samotną gondolę w luźniejszym kadrze.
Ja bardzo z tego zdjęcia osobiście jestem zadowolona, dokładnie taki zamysł miałam i udało mi się go zrealizować. Mimo to wszystkie opinie chętnie usłyszę , i jestem na nie otwarta :grin:
Chłopcy , dziękuję za odwiedziny :grin:
Wstawiam kolejne z Dubaju :)
Nocne piękne.... :)
Mnie też się nocne podoba i ciekawa obróbka autostrady. Za to golf ma wypalone, brzydkie kolory w każdym razie na moim monitorze.
Ta noc to rzeczywiście dość czarna jak na duże miasto, ale największy budynek świata robi wrażenie :)
Golfowe wypalone?Gdzie?
Za to Burj Dubai nocą... Bajka :roll:
wiecej nocnych, wiecej prosze :)
Imponujący, nocny widok Dubaju, chyba stracił bez kolorów. Przy kompletnym braku nieba, kolorowe światła dodały by uroku. Tak sobie myślę :wink:
Natomiast pokusił bym się o wyprostowanie perspektywy. Nie przeszkadza mi zbieżność głównego budynku ale już przewracające się "mniejsze" wieżowce po bokach, wyglądają dziwnie :roll: