Odp: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA
Cytat:
Zamieszczone przez
Lilen
Dzięki. Szkoda, nie mam Photoshopa więc takich efektów nie stworzę :/
Możesz to samo zrobić w Gimpie...
Filtry G'MIC w liczbie mnogiej, ponieważ tych filtrów jest dużo, a są bardzo rzadko używane. Filtry te zostały opracowane w celu pokazania że Gimp jest dobrym narzędziem, które wiele potrafi.
Dziś filtr rodilius. Filtr, który jest równoprawnym filtrem, filtra fractalius z Photoshopa.
Jest to bardziej zabawa, grafika niż fotografia. No, życie nie zawsze jest poważne :D
I zdjęcia wynikowe:
przed:
po:
Oczywiście zabawa suwaczkami jak najbardziej wskazana :)
Super-dzięki za wskazanie alternatywy. Będę miał chwilę to się pobawię. Obym tylko później nie przerabiał tak każdego zdjęcia :)
Życzenia....
Wczoraj na szybko zorganizowałem mini sesje aby znowu pokazać wam ponętne nagie krągłości (zaczynam obawiać się o swój stan umysłu). Efekt poniżej - mam nadzieję, że wraz z modelkami nie pokazałem zbyt dużo - bo nikogo nie chce obrazić ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Lilen
Życzenia....
Wczoraj na szybko zorganizowałem mini sesje aby znowu pokazać wam ponętne nagie krągłości (zaczynam obawiać się o swój stan umysłu). Efekt poniżej - mam nadzieję, że wraz z modelkami nie pokazałem zbyt dużo - bo nikogo nie chce obrazić ;)
Pikne JAJACA Szanowny Kolego. Wstawiłbyś jeszcze białą kiełbaskę po środku i zdjęcie idealne do naszego zakręconego konkursu hihi :)
Wraz z modelkami pokazałeś zdecydowanie za mało :).
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Pikne JAJACA Szanowny Kolego. Wstawiłbyś jeszcze białą kiełbaskę po środku i zdjęcie idealne do naszego zakręconego konkursu hihi :)
Wraz z modelkami pokazałeś zdecydowanie za mało :).
hehehe - (że zacytuje naszego lotnego klasyka)
Ja z tymi krągłościami mam zdecydowanie inne skojarzenia, bardziej żeńskie :)
Trzeba było na górze każdego jajka ustawić dwa małe ziarenka pieprzu takiego w czerwonym kolorze ;). Co nie zmienia faktu, że do jajcarskiego konkursu zapraszam bo widzę, że masz pomysły :)
Trzeba było... ehh jak widać jeszcze wiele się muszę nauczyć ;)
Jeżeli tylko uda mi się coś jajcarskiego wymyślić to z pewnością zawalczę o kalendarz z Czirkami.
Cytat:
Zamieszczone przez
Lilen
Trzeba było... ehh jak widać jeszcze wiele się muszę nauczyć ;)
Lilen masz złe podejście!!! Wymyśliłeś coś fajnego, oddałeś to na zdjęciu i ubrałeś w opis a ja na podstawie tego co zobaczyłem (a nie wymyśliłem) dorobiłem w zboczonych myślach sutki z pieprzu hihi :). Pewne rzeczy tworzy się i tworzy bo widząc wersję pierwotną po miesiącu przyjdzie nam coś do głowy nowego aby uatrakcyjnić tą wersję pierwotną :)
A z drugiej strony jakbyś tam na dole połozy trójkącik lub wstążkę z czegoś czarnego to wyszłyby stringi wcinające się w pośladki hehe :). Nie ma to jak zdrowe zboczone myśli :)
Ty widzisz ile z tych Twoich jajec da się "zboczoności" wymyślić a to pewnie jeszcze nie koniec hihi :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Lilen
Spełniam życzenia niczym złota rybka.
To już chyba jednak będzie ostatnia seria. Miłego ogladania :)
<ciach>
Zdradzę tajemnicę: na zdjęciach jest jedna i ta sama lasencja.
Super foty :)
Czarus,
pojechales, a to ja niby mam kryzys:)
pozdrowionka