tematyka faktycznie nietypowa, ale zdjęcia całkiem OK, najlepsze jest chyba drugie z tej serii, w pierwszym wzrok, mina księdza taka jakbyś mu krzywdę robił, trzecie troszeczkę nieobecne, jakieś zakłopotane
Wersja do druku
tematyka faktycznie nietypowa, ale zdjęcia całkiem OK, najlepsze jest chyba drugie z tej serii, w pierwszym wzrok, mina księdza taka jakbyś mu krzywdę robił, trzecie troszeczkę nieobecne, jakieś zakłopotane
Czy ten pierwszy, nr 77 to nie jest aby poseł Czarnecki ? :mrgreen:
Wiedziałbym, gdyby był.
Jan_S, dzięki za pierwszą opinię. Tak, to jest dość charakterystyczna cecha fotografowania takich postaci. Nie są "medialni", nie brną do błysku fleszy, jedni są w stanie się rozluźnić i zdjęcie wykonuje się podczas miłej rozmowy. Inni wolą się wyciszyć, jakby "zniknąć" z pola widzenia.
hej Eddie,
Taśmówki bardzo fajne, lepsze niż w gazetkach Lidla, a z ostatnich 3-ech - to dla mnie za mało na portret środowiskowy, może dałoby radę coś więcej, takie portrety reporterskie.
pozdrawiam,
Fajną żarówę ma ten ostatni, patrzyłeś jak ją przymocował? ;)
Nigdy nie podobali mi się "faceci" w sukienkach".
A dziewczyny - nawet te z "taśmówki" - a i owszem :) Fotki też fajne.
Pozdrawiam.
Taśmówki mi się bardzo podobają, są świeże, niepretensjonalne, nierutynowe, wdzięczne, a nawet urokliwe. Bardzo sprawna, szybka reżyseria, z uszanowaniem człowieka. I juz bym widział te same modelki z tłem, światłem, itd.
Pzdr, TJ
Piękne dzięki, Panowie, za kilka słów komentarza.
Fret, czasami się coś przeoczy :)
Tadeusz, jak zawsze rzetelny i wartościowy komentarz, dzięki.
Dzisiaj kawałek architektury.
80.