Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Krakman Tam też majom arrasy...:shock: A ja myślałem , że tylko u nas na Wawelu. :???: Gdyby były tylko na Wawelu, pewnie nazywano by je wawelasami :-P
Cytat: Zamieszczone przez Krakman Tam też majom arrasy...:shock: A ja myślałem , że tylko u nas na Wawelu. :???: W tym samym sklepie kupowali. :roll::mrgreen: A relacja świetna, podoba się. :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip No cóż, powoli będziemy zbliżali się do końca Szkockiej wycieczki. :shock: :cry:, szkoda.
Cytat: Zamieszczone przez alnico :shock: :cry:, szkoda. Nie martw się, ma wygrać konkurs, będziemy podziwiać Norwegię. :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Nie martw się, ma wygrać konkurs, będziemy podziwiać Norwegię. :mrgreen: I niech spróbuje nie wygrać...:wink:
Cytat: Zamieszczone przez alnico :shock: :cry:, szkoda. ano szkoda - ale patrząc na ilość zdjęć jakie przywiózł i Bodzio i yamada - to naprawdę czapki z głów kawał dobrej roboty
Cytat: Zamieszczone przez gulasz kawał dobrej roboty bez wątpienia :mrgreen:
Mój łysy ze starego ZD 70-300 1111. Załącznik 156355
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Mój łysy ze starego ZD 70-300 1111. Blady taki jakiś, gryzie go coś... ;):mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez robtor Blady taki jakiś, gryzie go coś... ;):mrgreen: Jakbyś Ty zamiast twarzy musiał całe życie tilec pokazywać to by Cię nie gryzło? :wink: