Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Muminek Już dosypało:grin:. Kadr przyjemny, taki apz-owy. Bez tych krzaków na pierwszym planie jeszcze bardziej mi podchodzi. Pozdrawiam serdecznie Z tym dosypywaniem tego roku jakoś marnie dotąd. Obrazek z dzisiaj:
Tyle śniegu to ja u siebie widziałem ostatnio 2 lata temu :|
Cytat: Zamieszczone przez apz Z tym dosypywaniem tego roku jakoś marnie dotąd. Obrazek z dzisiaj: Jednak zasypało apz'tową górkę.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Jednak zasypało apz'tową górkę. Obawiam się, że nie na długo.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Jednak zasypało apz'tową górkę. Raczej zamgliło.... Chyba nie na się co silić na kolor przy wszech-dominujących szarościach...
Cytat: Zamieszczone przez apz Raczej zamgliło.... Chyba nie na się co silić na kolor przy wszech-dominujących szarościach... Zabraklo slonca :-(.... juz taka to pora roku, sniezyce, zamiecie.
Cytat: Zamieszczone przez apz Raczej zamgliło.... Chyba nie na się co silić na kolor przy wszech-dominujących szarościach... Nie ważne, aby do wiosny!
U nas +9 dzisiaj było. Topi się w oczach
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip U nas +9 dzisiaj było. Topi się w oczach Stopi to Ci się masło na d00pie jak nie przestaniesz z tymi oblechami u siebie w wątku!:evil:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Stopi to Ci się masło na d00pie jak nie przestaniesz z tymi oblechami u siebie w wątku!:evil: Myślałem jeszcze o deserze :roll: