Ale też wiesz, że zdjęcie można podpisać
Wersja do druku
Nie wiem kto zarządza reklamą w OM Systemie, ale pieniądze wydają do niczego..
Od początku miesiąca wyświetlają mi się przeróżne reklamy o majowej promocji na 150-400 PRO ;-)
Załącznik 254811
W końcu zaciekawiony klikam w tą reklamę i.... produkt niedostępny :-)
Już nie wspomnę że cena promocyjna taka sama jak zwyczajna.
Z takim marketingiem to ja im nie wróżę przyszłości.
Załącznik 254812
Ciekawe jakby zapytać gości z Olympusa / OM czemu warto wejść w ich system, co by odpowiedzieli...może sami nie wiedzą co ludzi kręci w tym systemie:).
Olympus OM-D E-M5 Mark III: $749.95 after $450 savings
Olympus OM-D E-M1X: $1,499.95 after $1,500 savings
https://www.bhphotovideo.com/c/compa...EG_1450952-REG
Widać po efektach, że bardzo dobrze wydają pieniądze. :)
Chodzi o ciągłe powtarzanie absurdalnych rzeczy, na których koncentrują się i grzęzną w nich ludzie.
Tworząc różne "piekiełka". Nasze fotograficzne nie różni się od innych. Wszystkie działają tak samo.
Zresztą według klasyka.
Powtórz głupotę tysiąc razy, a stanie się prawdą . Albo rzeczywistością. :)
Nic dodać, nic ująć...
Tylko zastanawiam się ilu ludzi jest w stanie wyciągnąć z tego przekazu jakieś wnioski.
A jeszcze lepiej wprowadzić je w życie.
Kupowanie tego 150-400 to jak kupowanie mieszkania od dewelopera. Płacisz za dziurę w ziemi - za 2 lata nazbierają kasy, budują za twoje pieniądze i dopiero masz swoje m2
Nie wiedziałem gdzie to wstawić więc czemu nie tutaj
https://twitter.com/AiBreakfast/stat...-vk_SnFhQ&s=19
Oprogramowanie do manipulacji zdjęciami wykorzystujące AI.
Adobe za chwilę wprowadzi usługę cyfrowego podpisu elektronicznego zdjęć, pozwalającego prześledzić etapy obróbki. Innego wyjścia nie widzę.
No niezle... Koncowy efekt zdjecia bedzie zalezal od tego jak zaplanuje zmodyfikowac fote do oczekiwanej koncowej postaci.
Innym softem bede podmienial tla a innym uzupelnial brakujace detale.
Funkcja fotografa bedzie w przyszlosci bardzo podmiotowa a liczyc beda sie projektanci i wizjonerzy tego co i jak ma ostatecznie wygladac ;)