Wersja do druku
U mnie jeszcze choinka stoi :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez abir wow, macie jeszcze ozdoby świąteczne My tez :-)
Cytat: Zamieszczone przez waruga My tez :-) Ja mam ozdoby na oknie Nory we wątku pokazałem. :roll:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Ja mam ozdoby na oknie Nory we wątku pokazałem. :roll: U mnie jutro choinka idzie do wora. Nie rozbieram, nie ubieram, zakładam wór i do piwnicy. Nie mieszkam w norze :roll:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Nie mieszkam w norze :roll: Ja też nie... ja egzystuję.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Ja też nie... ja egzystuję. Łojtam, Łojtam... Dzisiejsze:
Cytat: Zamieszczone przez apz Łojtam, Łojtam... Dzisiejsze: apz'ecizm wrócił! I rzondzi! Jest górka! Jest imprezaa!
Fajne, ale jakoweś zwierza oziminę mu wyżerają. :roll:
Cytat: Zamieszczone przez apz Łojtam, Łojtam... Dzisiejsze: Zetownica z modelkami:-) Lubie! Śniegu brak? Co za dziwna zima, u mnie od ponad tygodnia leży kilkanaście centymetrów a tu górskie rejony ledwo co pobielone.
Cytat: Zamieszczone przez adambieg Śniegu brak? Co za dziwna zima, u mnie od ponad tygodnia leży kilkanaście centymetrów a tu górskie rejony ledwo co pobielone. Już dosypało:grin:. Kadr przyjemny, taki apz-owy. Bez tych krzaków na pierwszym planie jeszcze bardziej mi podchodzi. Pozdrawiam serdecznie