Niestety, nie ma tego szkiełka. Przywiozę 50mm 1.4 i 135mm 2.8.Cytat:
Zamieszczone przez Pi-er17
Wersja do druku
Niestety, nie ma tego szkiełka. Przywiozę 50mm 1.4 i 135mm 2.8.Cytat:
Zamieszczone przez Pi-er17
Dziękju za komenty. Kolejna fota:
623
:D Fajne
"Ya-ma-ha... japoński..."
Świetny ten ostatni kadr :mrgreen:
"YA-MA-HA , kurczę, tu jest więcej cylindrów jak w moim maluchu" :?
Witam
Bardzo fajne zdjęcie. Podoba mi się kadr, a raczej to, że motocykl jest przycięty. Znając siebie, pewnie starałbym się, żeby i motocykl i przyglądający się mu fan motoryzacji byli pokazani w całości. A przecież nie ma takiej potrzeby, najważniejszy jest człowiek.
Przydałoby się jeszcze drugie do serii, gdzie starszy pan, niczym Burt Munro, pokazuje młodzieży jak się jeździ na takim sprzęcie.
Pozdrawiam
ładnie wyeksponowałeś o co najważniejsze.
Najbardziej w tym zdjęciu podoba mi się to, że uciąłeś tym wszystkim pozostałym głowy a jest ich całkiem sporo. Gdybyś tego nie zrobił pewnie większość z nas tam właśnie by się gapiła... ale z drugiej strony ciekawi mnie jak oni właśnie wyglądają, wzrok w naturalny sposób czegoś tam szuka. Można powiedzieć, że to takie niedokończone zdjęcie tzn. z nutą niedopowiedzenia. Teoretycznie banalny strzał ale spowodował, że się aż tyle rozpisałem... Nie miej mi za złe ale starszy Pan i motor kompletnie mnie tu nie zajmują poprostu interesuje mnie tu tylko to co napisałem wyżej.
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
624
Ta jest swietna,patrząc na nią odnosze wrazenie,że oglądam film w zwolnionym tempie.Fajny kadr :D
Te nowe galerie handlowe to wdzięczny temat do fotografowania.
Podoba mi się sposób, w jaki pkazałes krzyżowanie się ukośnych linii.
Przechylenie poziomu w prawo tylko uwydatniło efekt.
Dobrze :)