Nie zdecydowanie więcej tylko zdecydowanie mniej. Ubrań na tej pani oczywiście :D
Wersja do druku
nie! moze byc w ubraniu, bez, to juz pozniej....!
pozdrowionka
Niestety to są najlepsze moim zdaniem ujęcia, które udało mi się zrobić. Skoro jednak chcecie więcej to jeszcze raz sprawdzę czy coś będzie nadawać się do publikacji.
ale to niestety później bo teraz czasu brak...
Więc jeszcze jedna szybka wrzuta. Zapomniałem wcześniej napisać, że zdjęcia robione zestawem e-m5 i mZD 17mm 1.8.
5.
6.
9.
10.
Jeżeli wam się nie znudziło to mogę "wysilić" się na jeszcze jedną porcję zdjęć z tej sesji.
No wiesz dziewczyny mniamuśne to czemu mają się znudzić a poza tym zdjęcia też są fajnie także jedno przy drugim bardzo dobrze się ogląda. Jakby to powiedzieć....., przecież wiesz, że na "cycki" zawsze jest popyt i popęd, noooooo chyba, że się chadza na pomarańczowe pochody ale to nie mój problem i nie moje zmartwienie hehe :)
Dajesz ziomus,
swietne fotki o lasencjach juz nawet nie wspominam...
pozdrowionka
A ja swoją drogą lubię meta-sesje zdjęciowe. Jest modelka + jeszcze fotograf, masa sprzętu, kawałki studia, których normalnie się nie foci. Psychoanalitycznie bym zinterpretował, że to taka erotyka dla fotografów :D
Innymi słowy @Lilen, prosimy o jeszcze :)
Kolejna porcja również świetna. Naprawdę ciekawe, dokładnie tak jak napisał kolega wcześniej. ;)