Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
zazdroszcze widoku, musialo to byc niesamowice. Lod pekajac wrecz gra.... choc mysle, ze ryk silnikow wszystko zagluszyl. Bardzo fajna seria.
Pozdrawiam
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Miałam dziś wielką przyjemność obserwować pracę lodołamaczy na Wiśle. Mam więcej zdjęć ale nie wiem, czy tematyka kręcąca ;) Robią wrażenie...
...mnie najbardziej kręcą śruby :-D...super sprawa szanowna Pani...to tygryski lubią najbardziej polecam https://forum.olympusclub.pl/threads...orski-zbiorowy oraz https://forum.olympusclub.pl/threads...orzem.../page3
nie każdemu dane takie widoki....dla mnie super...dzięki :-)
Ładne psujki krajobrazu. 12 dla mnie najlepsza.
Tylna seria - podoba mi się to ,że widać " efekty " pracy lodołamacza .
Tak jak kiedys moim marzeniem byla przejazdzka czolgiem po ulicach miasta, tak teraz nabralem ochoty na rajd taka "motorowka" :)
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Tak jak kiedys moim marzeniem byla przejazdzka czolgiem po ulicach miasta, tak teraz nabralem ochoty na rajd taka "motorowka" :)
...poza tym w domu wszyscy zdrowi ??? ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
Czolgiem po ulicy juz jezdzilem....
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Czolgiem po ulicy juz jezdzilem....
Nie bylo to czasem w grudniu w Szczecinie obok komitetu z poczatkiem lat 70-tych?????.Cos mi sie zawsze wydawalo,ze zesmy sie gdzies widzieli:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en::mrgreen:.Ja bylem tym wyrostkiem co focil faceta co koktailem w wasz czolg rzucal.Pamietasz?????te sytuacje???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
ciśnie mi sie paskudne FACEBOOKOWE Lubie to :) hehe
co do machin w akcji - pięknie pokazane
dołączam do grona tych którzy chcieli by to zobaczyć :)
zawsze uwielbiałam rozwalać zamarznięte kałuże - co dopiero takie lodowicho :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Nie bylo to czasem w grudniu w Szczecinie obok komitetu z poczatkiem lat 70-tych?????.Cos mi sie zawsze wydawalo,ze zesmy sie gdzies widzieli:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en::mrgreen:.Ja bylem tym wyrostkiem co focil faceta co koktailem w wasz czolg rzucal.Pamietasz?????te sytuacje???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
To musial byc moj ojciec- w sumie podobny :mrgreen: Mnie sie udalo po Gdansku pojezdzic w 90-tych :mrgreen: Ale do stoczni my nie dojechali :mrgreen: