Piszesz o galeriach w ogóle? Jedna z zalet tego forum i jego wyjątkowość miała by być skasowana, bo??? Jestem totalnie niedoinformowany i zszokowany!
Wersja do druku
Piszę o galerii przyporządkowanej do tego wątku ;). Późna pora była, mogłem to niezbyt zrozumiale napisać.
Dzięki Hades za galerie, proszę przeszukać swoje zbiory i wrzucać do galerii prace, które nie powinny zginąć w natłoku stron informacji. Myślę, że koledzy posiadający swoje osobne wątki też zechcą podnieść poziom galerii.
Wczoraj na przejażdżce rowerowej spotkałem dwa takie ptaszydła . Latały osobno i razem tak na zmianę. Powiedzcie ludziska co to za ptaki ? I dość głośne były
Czajki, pewnie w teren legowy im wlazles albo jakis inny drapiezca i dlatego sie tak darly;)
pozdro
Dzięki. To było tuż przy nowej obwodnicy Pruszcza Gdańskiego - jeździ tą trasą sporo samochodów , jest ścieżka rowerowa z jednej strony a z drugiej dodatkowa wąska asfaltówka taka jak przy autostradach. Wczoraj jako że dzień wolny to było trochę rowerzystów i rolkarzy. Miałem starszy jaśniejszy 40-150 a przydałby się dłuższy.A okolica jak na zdjęciu poniżej , pstrykałem ze ścieżki rowerowej. Nie sądziłem że takie ptaki gniazdują tak blisko osiedli ludzkich
Starałem się nieco sformalizować powyższe zdanie, przez dodanie zasad publikacji. Znalazły się one zaraz pod galerią w pierwszym poście. Ale generalnie chodzi o fotografie najlepsze z najlepszych z tego wątku.
Dodam jeszcze, że podobne galerie możemy dorobić do innych wątków zbiorczych. To kwestia zainteresowania tematem autorów wątku i napisania PW do któregoś z moderatorów.
Skoro się darły to młode już są poza gniazdem. Jak siedzą na jajkach - chyłkiem w ciszy umykają.
U mnie leń kompletny. Przez szybę z fotela się nie ruszając fotografuję :-)