Zurawie w porządku, czaple i następne jak dla mnie trochę za wąskie. Ostatnie jakby nie wiadomo o czym przez ten dominujący stary pień...
Pozdrawiam AP.
Wersja do druku
Zurawie w porządku, czaple i następne jak dla mnie trochę za wąskie. Ostatnie jakby nie wiadomo o czym przez ten dominujący stary pień...
Pozdrawiam AP.
Jak zwykle piękne zdjęcia trudno wybrać faworyta.
w końcu znalazłeś czas :) piękne kadry. pozdrawiam i czekam na więcej
Ciekawie się zapowiada, interesujące jak sobie przygotowujesz do pracy nowe miejsce. Nie szczędź opisów :)
żeby wejść "głęboko" w tereny stawów i postawić jakąś budę trzeba mieć pozwolenia z 2 instytucji Lasów Państwowych i tamtejszego Zarządcy Wód. Chodzi o jeżdżenie autem po zakazanych terenach leśnych i brodzenie po samych stawach. Oczywiście nie mam na to czasu, więc wspomogłem się ludźmi, którzy mają w tym doświadczenie. skorzystałem z czatowni przygotowanych przez nich. niektóre były zbudowane na brzegu stawu, niektóre na wyspie znajdującej się na samym środku bagna. w tym przypadku wiele się nie narobiłem:mrgreen:
Tak, pierwsze i ostatnie super, ten pień z drugim ptaszorem to świetne uzupełnienie zdjęcia które bez tego było by zwykłym kadrem jakich pełno w necie jest. Cała seria piękna, już nie mogę się doczekać kolejnych.
...a tymczasem archiwum olkowe. troszkę zaszło kurzem, ale się chyba nada
514.
Załącznik 161627
515.
Załącznik 161628
516.
Załącznik 161629