Odp: Eddie - moje zdjecia
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Niebieściutkie jakieś takie nienaturalne wyszło. przyszarzyłbym trochę... Fajna chałupa.
Tego typu zdjęcia są jak tłumaczenia: wierne nie są piękne, piękne nie są wierne ;)
a mi jakoś ta niebieskość leży i bym nic nie zmieniał, a niech jest bluewindows :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Tego typu zdjęcia są jak tłumaczenia: wierne nie są piękne, piękne nie są wierne ;)
Ty piszesz o oczywistych oczywistościach , ja o moich preferencjach kolorystycznych. W sumie się obaj rozumiemy jak sądzę.
Odzwierciedlenie rzeczywistości potrzebne jest tylko do gazety. W pozostałych przypadkach będą tylko interpretacje.
ewentualnie windowsblue (ma być nideługo :lol: )
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Ty piszesz o oczywistych oczywistościach , ja o moich preferencjach kolorystycznych. W sumie się obaj rozumiemy jak sądzę.
Odzwierciedlenie rzeczywistości potrzebne jest tylko do gazety. W pozostałych przypadkach będą tylko interpretacje.
Dokładnie. Zgadzam się z tym absolutnie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Ahutta, ja też się nie znam, ale co tam, fotka nawet ciepła jeszcze....
Niezłe zestawienie architektury.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Niebieściutkie jakieś takie nienaturalne wyszło. przyszarzyłbym trochę... Fajna chałupa.
Mi się podoba. Jakie by to niebo nie było, taka gigantyczna szklana powierzchnia odbije to i zleje się kolorystycznie z niebem.
APZ "nakrzyczał" na mnie, że wsiąkłem i nawet zdjęć nie pokazuję. No to takie dwa z sesji dla sklepu internetowego...
60.
61.
Podoba mi się. Prosto, bez przekombinowania, dobrze oświetlone.
Dzięki, Epicure. Ryśkowi też dziękuję :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
... No to takie dwa z sesji dla sklepu internetowego...
60.
61.
Oba mi się podobają. Fajne światło, szczypta humoru.
Cieszę się ,że wracasz czasami . Brakowało mi trochę świeżych fotografii w tym wątku. Zawsze poprawnych, dobrze podanych, cieszących oko.
Dawaj ślad, że żyjesz, fotografujesz, jesteś. Nawet jak bardzo zajęty teraz jesteś.
Pozdrawiam AP.