Znaczy w biciu, piciu czy polewaniu? - bo już się pogubiłem... ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Wersja do druku
Znaczy w biciu, piciu czy polewaniu? - bo już się pogubiłem... ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
A "ktotek" mówi o biciu :D raczej te dwie ostatnie kwestie wchodzą w grę :razz:
Ech - człowiek wybitnie pokojowy jestem...Cytat:
Zamieszczone przez Piotr Grześ
Co do zdjęć - 615 - akt w plenerze - podoba mi się bardzo - kadr po przekątnej, modelka (oczy), oraz konfrontacja ciała modelki z szorstkimi kamieniami w tle - wygląda bardzo delikatnie i atrakcyjnie chociaż nie jest to fota w stylu - popatrzcie jaka jestem fajna, a raczej z tych dających do myślenia...
616 - "model" w okularach - fajny kadr, dobrze, że tym razem w kolorze, "model" pierwsza klasa...
617 - para na ławce - ciepłe emocje, zimna szorstka technika w sumie fajne chociaż w tej konwencji (b&w, zaszumione) lepiej się prezentują foty ludzi i sytuacji z pogranicza...
618 - również b. fajne - trochę jak 617 ale emocje zupełnie inne - facet i kobieta w centrum handlowym - zdjęcie świetnie pokazuje to, czego tak wiele par doświadcza w takich sytuacjach... - kobieta ma ochotę i temperament na zakup bo coś zagrało na jej emocjach, facet niekoniecznie - chłodno kalkuluje...
Obie foty - zarówno 617 jak i 618 mogą służyć jako ilustracja emocji i stanów psychicznych charakterystycznych dla związków damsko męskich - 617 - zupełny początek, 618 trochę później. We wcześniejszych fotach w tym wątku znalazły by się ilustracje do kolejnych stadiów...
A mi się ostatnie foto nie podoba :)
Do zobaczenia w Łodzi :D
Ale ja nie pije...
No cóż, szkoda, mnie się też tak kiedyś wydawało :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Ja też nie piję ale do Łodzi nie pojadę...
618-ka bardzo mi się podoba, zwłaszcza dziś, kiedy za jakieś dwie, trzy godzinki mam wybrać się małżonką "na zakupy".
Juz widzę siebie w podobnej sytuacji mówiącego:
- Kochanie, wyglądasz świetnie, kup już tę bluzkę i jedźmy stąd...
;)
no cóż taki żywot ;) może dlatego fajna ta fota - bo prawdziwa :)Cytat:
Zamieszczone przez Oleryk
618 - bo facet pewnie jest po takim spotkaniu integracyjnym właśnie, "kobieto, nie męcz mnie już więcej" :-)
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
619
619 swietna jest i juz.............. aczkolwiek wpisuję się w tematykę jakby lekko przez Ciebie wyeksploatowaną :D .Może przemawia moja zazdrosć?Pozdrawiam w Nowym Roku :D