Miałem właśnie za tydzień jechać w Tatry, ale koledzy się jakoś zniechęcili... Teraz wprowadzam w życie plan awaryjny, ale pogoda troszkę zwariowała :)
Wersja do druku
Miałem właśnie za tydzień jechać w Tatry, ale koledzy się jakoś zniechęcili... Teraz wprowadzam w życie plan awaryjny, ale pogoda troszkę zwariowała :)
Ważne abyś robił to co lubisz i fotografował to co lubisz.
Z ostatnich dwóch wrzut najbardziej podoba mi się zdjęcie 131.
Kajakowe foty sa fajne, bo przypominaja mi koniec lat 70-tych i poczatki 80-tych, kiedy to zaczynalem moje wedrowki rzekami :-)
No może podjadę bo najprawdopodobniej w skończę w okolicach Krościenka. To dość blisko i będę miał kierowcę ;)
Jakiś lekki bełkot wklepałem na telefonie ;)
Poniżej zdjęcia kilku kolegów, którzy dzielnie przepłynęli dziką Biebrzą. Uznajmy to za "przerywacz" tematu bez numeracji. Jak widać słońce operowało naprawdę mocno. Stare Zuiko dzielnie walczyły, ale kilka strzałów poszło na zmarnowanie. ZD też dały kilka razy ciała. Zasadniczo wyszło lepiej niż się spodziewałem.
Trochę zwierza w ostrym świetle + plecy kolegi płynącego w stronę Goniądza ;)
136,137,138,139
Fajne te szkockie krowy. Nasza wiśnia jakaś taka popularna :-P
Fajne foty z krowami :-)
mnie też podobają się krowy.
Kilka strzałów z błotnego Turbacza. Wycieczka miała charakter czysto rozgrzewkowy i odbyła się w ostatni czwartek. Btw troszkę się miotałem używając tej szarej połówki i jeśli drapie w oczy to sorry ;)
140,141,142,143,144
Jeszcze kilka "leśnych cyków" ze szlaku
145,146,147,148
140-4 bardzo ładne widoczki, biała jesień :wink:
Drugiego dnia zaatakowaliśmy Babią Górę. Wiatr praktycznie wepchną nas na sam szczyt :)
145,146,147,148,149
no te zimowe już nie wyglądają tak zachęcająco. Śnieg może być ale bez wiaterka, za wygodny jestem.
no ale ktoś się musiał poświęcić dla takich fot ( ja sobie oglądam ;)
W sobotę postanowiliśmy wejść zielonym szlakiem z Kuźnic na Beskid, przez Kasprowy Wierch. Wyprawa krótka, ale dla mnie trochę sentymentalna. Nie byłem w Tatrach ze 20 lat a ostatnim razem jeszcze jako dzieciak wchodziłem na Kasprowy właśnie tym szlakiem ze snowboardem pod ręką - na kolejkę szkoda było mi kasy i nie chciało mi się czekać bo ludzi było delikatnie mówiąc dużo :)
150,151,152,153,154,155,156
Jeszcze kilka B&W z Tatr
157,158,159,160,161,162,163
Czadowe górskie wrzutki, jest co podziwiać. :grin: Bardzo mi się spodobała 143. z Turbacza.
Przeglądnąłem z zainteresowaniem ostatnie kilka stron, fajne wycieczki i fajne foty :)
Fajne zdjęcia :)
Fajne wrzutki :), widziałem Cię z Krywania :mrgreen:
Cóż za ożywczy powiew świeżego, górskiego powietrza ;) Kilka perełek jest, seria czarno-biała i kilka widoczków przykuwa uwagę.
Ujęły mnie te z Babiej. Miałam cykora schodząc z Diablaka po tych kamolach, nie wyobrażam sobie schodzenia po tak oblodzonych... :shock:
Te cz-b z tatr - na plus że próba niesztampowego podejścia do tematu, dla mnie jednak zbyt po bandzie ;)
Mnie się bardzo podoba wrzuta czarno-biała.
Przyznam Ci się szczerze, że jak zobaczyłem te kamienie to po raz pierwszy w życiu zdurniałem w górach (na trzeźwo!). Nie było widać żadnych oznaczeń szlaku. Na szczęście gdzieś w dali majaczyła czerwona tyczka ;) Odnośnie Tatr to była taka przymiarka do nowego zadania fotograficznego.
---------- Post dodany o 20:14 ---------- Poprzedni post był o 20:13 ----------
No i to rozumiem :)
Seria B&W bardzo ciekawa.
Jeszcze raz dzięki za komentarze. Poniżej kilka fotek z niedzielnego spaceru po Kabatach
164,165,166,167
I koleżanka znalazła to czego szukała na drzewach? ;)